Labutis, jungiuosi prie jusu! man jau 6 savaiteles!!! vaikucio labai,labai laukiu, nes turejau du nesivystancius, tai tikiuosi sis laukimas bus sekmingesnis!

lelile111 parašė:
Labutis, jungiuosi prie jusu! man jau 6 savaiteles!!! vaikucio labai,labai laukiu, nes turejau du nesivystancius, tai tikiuosi sis laukimas bus sekmingesnis!
laurinaityte parašė:
Na sveikosman daktarai pasake, kad jau 5savaites-6savaites
tik labai save griauziu nes nezinojau, kad laukiuos iki 5 savaites, rukiau ir savaidgaliais alko isg…
Sveika prisijungus
Tikrai neverta jau stresuot, kas buvo, tas buvo, kaip sakoma " nebeišimsi"
Gyvenk, džiaukis ir augink pilvelį
viki03 parašė:
Kaip jautiesi laukdamasi pirmojo stebuklelio:))??? daug laiko planavote???
Esu labai laiminga, bet kaip jau rašiau prieš tai dar stengiuos save kuo ramiau palaikyt
Apie 4 metus laukiam, čia antras mano pastojimas, buvau pastojus šį sausį, bet deja kovo pradžioje teko abraziją daryt dėl nesivystančio, buvo 10sav. Dėl to vis ir sakau, kad dar anksti man džiaugtis
lelile111 parašė:
Sveikinu prisijungus
Abi laikysim kumštukus
lelile111 parašė:
Sveika prisijungus Kaip smagu,kad greitai būrys didėja
lelile111 parašė:
Kada eisi pas
Pas ginekologę manau nėra ko per daug skubėti, į birželio pabaigą taikysiu, kad jau tikrai viską matytų
Man buvo 9 savaitė pagal mm, o matė kaip būtų 6-7sav, be to nebuvo širdutės plakimo, darėm dar HCG, bet buvo ne augimas, o kritimas ir po savaitės padarius echo jau sakė kad pradeda atsidalint viskas
Kadangi savaime nepasišalino (nebuvo jokio kraujavimo, jokio tepliojimo), tai išsiuntė abraziją daryt
Erthea parašė:
Pas ginekologę manau nėra ko per daug skubėti, į birželio pabaigą taikysiu, kad jau tikrai viską matytų![]()
As praeita kart skubejau,nes israse gydytoja vaistuku, siuo metu kai tik suzinojau pradejau is kart gerti vaistukus. Nes po dvieju nesivystanciu teko daryts daug tyrimu is ju ir genetiniu,kurie parode,kad viskas gerai, tad dabar tik suzinojau kad esu nescia (10dpo) is kart lekiau pas gydytoja.
Tad linkiu nelaukti