rituciukas 86 parašė:
As irgi taip pat galvoju 4 metus ejau sunkius kelius tai dabar sedziu kaip kiausinis!!!! Darbui ne !!!!!![]()
Jus cia vizinius darbus atsisakote dirbti?
rituciukas 86 parašė:
As irgi taip pat galvoju 4 metus ejau sunkius kelius tai dabar sedziu kaip kiausinis!!!! Darbui ne !!!!!![]()
Jus cia vizinius darbus atsisakote dirbti?
Wile parašė:
Jus cia vizinius darbus atsisakote dirbti?![]()
as dirbau siltnamiuose, kur naudajama daug chemijos ir nieks neziuri, kad zmones tuo metu dirba. Be to prie +40 ant saules visa diena, priedo stovimas ir fiziskai sunkus darbas, tai tikrai netinkamas nesciajai. Nors nestumas ne liga, naudojama chemija gali pakenkti vaisiui. Tad dziaugiuos, kad gyvenu ten, kur yra nustatyta tinkama darbo aplinka nesciajai. O jei darbdavys jos suteikti negali, tiesiog nestumo laikotarpi praleidi namuose. Ir visai del to nesijauciu blogai, nes man mano zirniaus sveikatele yra pirmoj vietoj.
Slapukė03 parašė:
as dirbau siltnamiuose, kur naudajama daug chemijos ir nieks neziuri, kad zmones tuo metu dirba. Be to prie +40 ant saules visa diena, priedo stovimas ir fiziskai s…
Niu ir saunuole mano darbas kai sedimas tai dirbu
Sveikos mamytes sende vel buvau pas daktarus dare ekoskopa visu organu,ir vel maciau savo zirniuka jau 3 karta siek tiek padidejo ☺ nu o dare ekoskopa pagrinde inkstu ir slapimo pusles nes uzdegimas yra slapinuosi ir skauda vos ne iki asaru,tai patvirtino slapimo pusles cistitas sake negerai nestumui ,kadangi mana seimos daktare atostogose rytoi eisiu pas pavaduojacia, dariau krauja ir slapima pakartotinai,tai manau be antibijotiku neapseisiu cia
Wile parašė:
Niu ir saunuolemano darbas kai sedimas tai dirbu
![]()
Na mano darbelis stovimas, bet iegi diebu, nes nieko pavojingo nera, na tik kilnojimas kai kuriu daiktu, bet as beto pries nestuma apsieidavau, nes daug bernu dirba su manim tai ar nescia ar ne mergaites pas mane vistiek nekilnoja :))
kaip jums smagu, kai yra galimybe atsisakyti darbo. Siuo metu, kai tinginys puola ir su mielu noru namuose sedeciau. pas mane irgi darbas ant koju ir dar nepasakiau, kad laukiuosi, tai jei jau reikia kazka sunkesnio kelti, tau susimuliuoju arba jau koki vyriski pasisaukiu i pagalba
Sveikos mes kadangi uk gyvenam tai tik dabar gavom skano appointmenta, rugpjucio 13d
laukiu nesulaukiu, vyras taip pat..
bus ~12sav, kartu tirs del dauno sindromo.
Beje, buvo vienas labai keistas klausimas pas gydytoja, ar sutinku, kad butinybei esant man perpiltu krauja. Aisku, sutikau, po to paklausiau ar buna nesutinkanciu, tai sake tam tikroj religijoj ta draudzia reiskia pasirenka geriau mirti nei perpilt krauja...
Wile parašė:
Jus cia vizinius darbus atsisakote dirbti?![]()
Mano darbas sedimas nesunkus, bet hemijos, kvapu ivairiausiu.Tai iki 12 sav sedesiu ramiai, taip pykina nuo visko lakstau kas 10 min i toleta,guliu su langu praviru kad tik jokio pasalinio kvapo nebutu.
As taipat jau antras menesis turiu biuleteni. Mano pacios sveikata nekokia, todel ta biuleteni ir gavau, galiausiai suzinojau kad laukiuosi. tad daktaras biuleteni ir pratese, kad ilsetis galeciau ir nepervargciau. Mano darbas stovimas, irgi specifiskai daug kvapu, mase zmoniu, tad i darba nei nesiverziu sugrizti. Bet manau teks kokia puse etato grizti nors kuriam laikui. Bet dabar tai tikrai vemimas ir nuolatinis jegu trukumas tai namuose pats tas
Merginos, kurios is UK, sakykit, kaip ten su midwifes keitimu yra? Mano dabartine turima mano poliklinikoj man visai nepatinka. Esu girdejusi, kad gali pasikeisti jei tik nori ir bet kada. Bet pas mane ten toj poliklinikoj tik ji vienintele. Gal kas zinot kur kreiptis reikia? Paciai susieskoti ar kazkur kazka daryti? Buciau dekinga uz info.