Toma.T parašė:
labas rytas ;) man kazkaip idomu , jum irgi taip yra ar ne... nakti i toleta kas pora valandu keliuosi, uztat diena , kaip ir visada ... kelis kart nueinu ir viskas…
As benr jau tai aplamai daznai I wc einu, ar diena ar naktis
Toma.T parašė:
labas rytas ;) man kazkaip idomu , jum irgi taip yra ar ne... nakti i toleta kas pora valandu keliuosi, uztat diena , kaip ir visada ... kelis kart nueinu ir viskas…
As benr jau tai aplamai daznai I wc einu, ar diena ar naktis
Toma.T parašė:
Paryciais kokius pora kartu nueinu ko anksciau be budavo o diena kaip ir visada
gita.nvc parašė:
Labuka yra manes visiskai nepykina
O kokie pas tave nestumo simptomai?
Toma.T parašė:
As tai dazniausiai keliuosi apie 6 val ryto
sapniukee parašė:
Sveikos nestukes. Siandien nepamirsau ir padariau ta sodos tyrima. Idejus sodos ten isvis niekas nevyko, taip kaip ir be sodos. Kazkokia nesamoneNeinformatyvus …
Kas per sodos tyrimas?
Manes taip ir nepykino, tai labai dziaugiuosi.
o nakti i tuoleta as visada dabar kaip taisykle viena karta atsikeliu, nors siaip niekada nesikedavau, o va kai suzinojau, kad laukiuosi, nuo 7 sav kazkur prasidejo. O diena tai tikriausiai kaip ir visada, gal vos vos dazniau.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai