rokse parašė:
Ar kam jau tiako atsisakyti ziedu ant pirstu? Man jau teks greitu metu atsisakyti,nes tintsta pirstai ☺
Mano kaip tik suplonejo. Jau westuwinis nelabai laikos ant piršto jei tinsta nemanau kad gerai. Nes skysciai kogero nepasišalina
rokse parašė:
Ar kam jau tiako atsisakyti ziedu ant pirstu? Man jau teks greitu metu atsisakyti,nes tintsta pirstai ☺
Mano kaip tik suplonejo. Jau westuwinis nelabai laikos ant piršto jei tinsta nemanau kad gerai. Nes skysciai kogero nepasišalina
Smilaja parašė:
Užmačiau šį klausimėlį, nutariau ir aš pasisakyti![]()
Maniškis tai labai norėjo pamatyti kleckutį per echo, pamatė ir labai liko sužavėt…
Dabar likau panašiai kaip šokoladas, bet lenda šwiesios sruogos. Nes prieš tai beweik 5 metus buwau blondine. O wirsus kuri jau nusiemiau buwo gan stipriai rauswas. Dabr bent galiu i weidrodi pasižiuret, tik manau kad teks eit i kirpykla galus pasikirpt nes auga lb greitai, taciau labai lužineja
Ot kaip ale"skaniai" pavalgiau pasvinkusi kebaba is saules picos.... Zodziu tiek uzsinorejau taip laukiau kol atves ir va patenkino mano nora ir skoni
skoni..... belieka db galvoti ar suvalgius ta vistiena su bulvytemis kol pajutau ta slykstu pasvinkusi skoni neuzsikreciau kokia salmanelioze
indruciukas.k parašė:
Labas rytas, siandien uz valandos manes laukia antras pasimatymas su zirniuku, eisim kartu su tetuku, labai abu jaudinames ir pergyvenam, tikiuosi nepasisleps ir p…
Sėkmės ir gerų emocijų
Erikute_ parašė:
Gal jau pasake jums kas bus? Berniukas ar mergyte? Man ekoskopuos kita sav. Kazin jau matys ar anksti dar ?
Kai vyras paklausė, gydytoja atsakė: "lytis pasimato kai vaikas gimsta", labai griežtai pasakė, nebuvo malonu, tačiau vyras paklausė, gal vis tik matosi, nes mes norim žinoti, nors ir nebūtinai tiksliai. Tai gydytoja "suminkštėjo" ir pasakė: "mano nuomone bus berniukas"
delice parašė:
Kai vyras paklausė, gydytoja atsakė: "lytis pasimato kai vaikas gimsta", labai griežtai pasakė, nebuvo malonu, tačiau vyras paklausė, gal vis tik matosi, nes mes no…
Aš dabar jau pasimetus, nes per 1 echo buwo panasu i berniuka, o per 2 i mergaite, taciau sako jei rimtai bus aiskiau kai ateisit 18 saw echo
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-metu-vasario-mazyliu-belaukiant