Smilaja parašė:
kokia dar likus, kai buvot dažyta![]()
O pas mane vestuvinis krenta
Smilaja parašė:
kokia dar likus, kai buvot dažyta![]()
O pas mane vestuvinis krenta
Na, mamytės, pasidalinsiu info - gal kam pravers
mano pulsas sukilo iki 110, o spaudimas nukrito nėštumo metu, tai nuostabi mano gydytoja padarė visus tyrimus ir atrado, kad tiesiog širdžiai trūksta kalio... paprasti puikus miltukai, ir po mėnesiyko bus viskas ok. Man patiko, kad visus kraujo tyrimus ir bendrą ir skydliaukės hormonus ir bioheminius padarė ir kardiogramą, viską atmetė, o va kalio žemutinė riba - kas visai nėra baisu ir paprastai pagydoma. Na ir hemoglobinas 117.. tardyferoną skyrė, nes sako bus blogai - silpna.
Tai gal kam pravers ;)
Sveikos, visos
aš šiandien miegu visą dieną, nugaros ir galvos skausmai nepaleidžia.. buvau pas daktarę - biuletenis tęsiamas toliau..jau bus mėnesis kaip nedirbu.
dabar žiūrinėjamės internete kolkas vėžimukų, dar labai nedrąsiai, bet reik pradėt... gal turit nuomonę ar esat susidurusios su triračiais? nusižiūrėjom Chicco active3.
Sauleta_as parašė:
Sveikos, visos
aš šiandien miegu visą dieną, nugaros ir galvos skausmai nepaleidžia.. buvau pas d…
Na, kaip supratau jie skirti aktyviems, sportuojantiems (del manevringumo begiojant, pvz.); taciau man triraciai nera stabilus, juoba, kad didele tiimybe, jog vasari dar bus sniego, tai isvis lengva pastrigt. Nebent jus uzusieny
Moniks parašė:
Lyginant su kitais jis ir uzdaras ir patogus del savo aukscioMan stokke irgi patiko,bet kai pabandziau dabar atkrito
Todel kol kas kitus du variantus su vyru…
sapniukee parašė:
Mes jau si savaitgali buvom nuvyke pasiziureti Emmaljunga ir galutinai apsisprendem kad pirksim tik ji - vyrui ir labai jie patiko. Gyvenam name tai man nereikes jo…
Sveikute, mus taip pat labai domina Emmaljungai ir planuojam juos pirkti. Gal galetumete placiau pasakyti kur jus cia juos uzsakinesite? Dar neteko matyti 2016m
-simute- parašė:
Na, kaip supratau jie skirti aktyviems, sportuojantiems (del manevringumo begiojant, pvz.); taciau man triraciai nera stabilus, juoba, kad didele tiimybe, jog vasar…
Jei geras triratis per sniega zymiai geriau vaziuoti nei su keturaciu
Sveikos,
As Svedijoj gyvenu, tai buvau viso 2 kartus pas akusere-pirma kart apskrtai tik pasikalbejom, 2 karta uzvede ale kortele, pamatavo spaudima, krauja paeme ir vsio. Ir vienas echo buvo. Taip, kad del prieziuros, jus panos, tik dziaukites.
I dekreta isleidzia arba per bileteni, kuri sunku gaut, arba 2 men pries gimdyma, jei sunkus fizinis darbas, ne visad palaimina, o siaip dirba vos ne iki nestumo....
Reda83 parašė:
Sveikos,
As anglijoj. Viena pazystama paleido is darbo likus menesiui iki gimdymo. Niekas neleidzia anksti cia...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai