viltesim parašė:
Sveikos, na pagaliau ir as echo buvau!!! Jau paskutiniame. Na ir lyg ir patvirtino, kad mergaite pilvely, tai tiek slepesi ilgai, o db taip dziugu, brolis sese ture…
3cm kaklelis. 2,8cm labai gerai
i nestumo gala trumpeja kaklelis
viltesim parašė:
Sveikos, na pagaliau ir as echo buvau!!! Jau paskutiniame. Na ir lyg ir patvirtino, kad mergaite pilvely, tai tiek slepesi ilgai, o db taip dziugu, brolis sese ture…
3cm kaklelis. 2,8cm labai gerai
i nestumo gala trumpeja kaklelis
simutes parašė:
3cm kaklelis. 2,8cm labai geraii nestumo gala trumpeja kaklelis
![]()
Tai super, dekui uz info!
Anžeika parašė:
Paracetamolis a) nuo skausmo
nuo temperaturos
Paracetamolis yra vaistas, kuris vistiek patenka i placenta. Jis nera siulomas gerti iki 6 mesnesiu ir geriamas tik ypatingais atvejais pvz. susirgus gripu. Jis nepasalina skausmo priezasties, o tik gali padeti nuslopinti paskemes. Ir gerti jas po 4 tabletes i diena, kaip pasake gyd., tai ne sprendimas nesciajai. Gal nugaros skausma galima sumazinti nuejus i baseina, padarius manksta ir po to jau siulyti vaistus, kai jau tikrai niekas negali padeti.
As11111 parašė:
Jus man pasakykite ar galima nesciajai paracetamolio ar citramono?
Paracetamoli galma?
citramono- negalima( nes i sudeti ieina kofeino, aspirino ir paracetamolio- blogai vaisiui.)
LinaNM parašė:
Paracetamolis yra vaistas, kuris vistiek patenka i placenta. Jis nera siulomas gerti iki 6 mesnesiu ir geriamas tik ypatingais atvejais pvz. susirgus gripu. Jis nep…
as koncultavausi su genetikais, sake , jei skauda tai drasiai galma? bet jusu teise rinktis?
simutes parašė:
3cm kaklelis. 2,8cm labai geraii nestumo gala trumpeja kaklelis
![]()
A kaip matuoja?
Man nematavo nors snd buvau...
Ir kokia jauciuos nevykele, maniau vaikelis neapsivertes, nes kitos alia jaucia ir tt, maniau ant vaiko nugarytes kad galvacia arba dubce ?
Pasirodo apsivertes bet nugaryte paskui i pilvo sona nukrypus,desini,del ko skundziaus kad isiremes i desine
Dar sake beibis 1600gr
marina9 parašė:
Gal galetumete tos moterytes kontaktais pasidalinti?nes patalyne ketinu siutis?
Žinoma ?
https://www.facebook.com/Jaukus-miegas-744346399026444/
Anna Maria parašė:
A kaip matuoja?
Man nematavo nors snd buvau...
Per maksti. As ir nesupratau kada apsiverte tik kai daktare pasake tai supratau kada nes tom dienom labai bangavo pilvas ?o vieno is vis negalejau suprast nes nuo kokios 20 sav galvyte zemyn.
Nečia parašė:
Mamukai, kur perkate kokybiškas maitinimo liemenėles? Kad būtų medvilninės, bet nors truputį palaikytų formą?
Aliexpress atsisiunčiau. Puikios
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai