Progic parašė:
Gal laikas patikrai pas ginekologą?
Turiu talona sausio 3 d bet ir tai Cia uk. Manes niekas per ten nieko nekarto netirino. IR nera Ko nerimauti. As nepergyvenu.
Progic parašė:
Gal laikas patikrai pas ginekologą?
Turiu talona sausio 3 d bet ir tai Cia uk. Manes niekas per ten nieko nekarto netirino. IR nera Ko nerimauti. As nepergyvenu.
Pegi parašė:
Grazus visu pilvukai.Ziuriu dar visos su aptemtom, suknutem ir megstukais.
Man jau nestukes kelnes darosi mazos tai nusipirkau labai, labai placia suknele
![]()
Kol dar gražiai atrodo , eina aptemptos
po menesio manau ir as jau ieškosiu plačios
mums dabar 31 sav
furby28 parašė:
Per ten tikrinti galima ir be grubios invazijos pvz vaginaliniu davikliu galima bent kaklelį patikrinti. Tačiau, jei rami esate - tai puiku
Aš turbūt nueičiau privačiai, jei neramu būtų, nes iki sausio 3d dar toli. Bet Jūs gal jau atostogose tai daugiau poilsio reikia ;)
Martinva parašė:
Kol dar gražiai atrodo , eina aptemptospo menesio manau ir as jau ieškosiu plačios
mums dabar 31 sav
![]()
Aš jau užsisakiau Naujiesiems suknelę raudoną - juk Ugninio Gaidžio metai ateina ? teko pavargti kol suradau pagal apimtis, nes gruodžio pabaigoje pilvas dar padidės, žodžiu reikės pasistengti, kad atrodyti gražiai su pilvuzu ir po 4men gulimo režimo ??
_Stella_ parašė:
as su durnu klausimu, ar yra kam regejimas nesciai pablogejes? nu nzn kazkaip apstebejau, kuris laiaks man vaizdas labia liejasi,, gal sutapimas tik. sakiau reik ei…
Manau dabar neverta eit, geriau po gimdymo, nes buna kartais triuku su akim kiek zinau nestumo metu, o po gimdymo susitvarko viskas
_Stella_ parašė:
as su durnu klausimu, ar yra kam regejimas nesciai pablogejes? nu nzn kazkaip apstebejau, kuris laiaks man vaizdas labia liejasi,, gal sutapimas tik. sakiau reik ei…
Aš manau verta. Nenoriu gąsdinti, bet ar tai ne vienas iš preeklapsijos simptomų? Gali aišku ir būti tiesiog dėl hormonų. Bet pas šeimos gydytoją nueitumet, ramiau būtų ;)
_Stella_ parašė:
Man su praeitu nestumu buvo. Ejau tirtis akis, tai viskas ok buvo ir minusas buvo toks pats, nors tikrai nebeiziurejau su lesiais... Si kart irgi pastebejau, kad ziuriu per migla, bet dar niekam nieko nesakiau...
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-vasario-menesio-busimos-mamytes-2
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai