lunnaa parašė:
Sveiki budami 1metukai.3 men kiek sveriate ir koks ugis ? Ir ar geriate kokius vitaminus ? Aciu
11 kg, ugis apie 81 cm gal. Negeria nieko.
lunnaa parašė:
Sveiki budami 1metukai.3 men kiek sveriate ir koks ugis ? Ir ar geriate kokius vitaminus ? Aciu
11 kg, ugis apie 81 cm gal. Negeria nieko.
arexa parašė:
Mes 81cm, 11,5 kg, geriam zuvu taukus ir vit d, dabar dar gyd.pasiule pagerti kalcio, nes turim tik 8 dantukus
Pas maniski irgi 8dantys,bet Ca nesiule.. o koki gersit?
Sveikos mamytes. Tokiu klausimu gal kuri susiduret. Mano mazyle kokias 7 dienas iseiles pakakoja skystai. Bet tai buna du sykius i diena. Gydytoja sake nera kol kas ko baimintis. Liepe gerti enterol miltelius. Bet man neramu. Vaikas valgo zaidzia. Bet pietu miego eina anksti apie 9-10 val ko nebudavo. eidavome miegoti 11-12 valanda. Nebezinau ar reikia dar pergert tuos miltelius nes gydytoja minejo kad per dvi savaites susitvarko. Ar kazko imtis?
Žydre21 parašė:
Sveikos mamytes. Tokiu klausimu gal kuri susiduret. Mano mazyle kokias 7 dienas iseiles pakakoja skystai. Bet tai buna du sykius i diena. Gydytoja sake nera kol kas…
Mums buvo kad per dieną nuo 2 iki 5 kartų pakakodavo(irgi pan.apie 5-6dienas) ne visiškai vandenukų, bet jau tokios į skystesniąją pusę išmatos. Smectos keletą kartų sudavėm, daugiau kietinančio maisto daviau ir susitvarkė savaime. Būna, kad ir nuo karščio keičiasi išmatų konsistenciją. Jeigu vaikas gerai jaučiasi, valgo, ir gydytoja patikino kad nėra ko nerimauti, tai gal viskas ir susitvarkys savaime, svarbiausia stebėkite. Sėkmės
Čiukčia parašė:
Mums buvo kad per dieną nuo 2 iki 5 kartų pakakodavo(irgi pan.apie 5-6dienas) ne visiškai vandenukų, bet jau tokios į skystesniąją pusę išmatos. Smectos keletą kart…
Dekui
Ymka parašė:
Pas maniski irgi 8dantys,bet Ca nesiule.. o koki gersit?
Rekomendavo Osteocare vaikams
arexa parašė:
Rekomendavo Osteocare vaikams![]()
O dare tyrima, ar del to,kad nedaug dantu skyre?
As galvoju,kad tyrima reiks atlikt..
Ymka parašė:
O dare tyrima, ar del to,kad nedaug dantu skyre?
As galvoju,kad tyrima reiks atlikt..
Nedare tyrimo, bet ne manau, kad pakenks
musu prie to pacio nera laikysena labai jau tvirta, tad magnis padetu raumenukams, o kalcis dantukams
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai