Ymka parašė:
O ka veikia prabudes?
Pradeda verkti.gauna krutine ir vel uzmiega
Ymka parašė:
O ka veikia prabudes?
Pradeda verkti.gauna krutine ir vel uzmiega
Mes taip pat pries gera men.nutraukem mp, bet jai labai didelis noras pienuko, tai as tiesiog pakeiciau krutine pienuku, ji jo labai reikalauja ir noriai geria. Tad naktimis be problemos daviau pienuko ir lengvai viska uzbaigem be dramu ir isteriju. O galvojau bus sunki, nes jai krutines labai reikejo. Bet turbut suprato kad daugiau atsigerti galima is buteliuko.
P.s.dabar buna pamato kad su maudimuju as, uzsireikalauja, tai duodu patraukti dar. Bet zodziu jokiu problemu.
žvaigžde13 parašė:
Mes taip pat pries gera men.nutraukem mp, bet jai labai didelis noras pienuko, tai as tiesiog pakeiciau krutine pienuku, ji jo labai reikalauja ir noriai geria. Tad…
As ir taip pagalvojau kazi kaip butu jei duociau pieno
gintare555 parašė:
As ir taip pagalvojau kazi kaip butu jei duociau pieno
As jau misinuko siuliau juo 11 men., neeme. O jau virs 1 m. Ir 2 men.pasiuliau grizus is kiemo, kita diena pati pasiprase. Tada po keliu dienu, nakti daviau, nors ji man keldavosi 2-3 kartus. Tada po truputi ir vakarinius pakeiciau i piena. Pradzioj po pieno lyg suviduriavo, tai nupirkau misinuko, nzn.ar sutapimas ar pienas buvo kaltas. Bbet dabar geria misinuka. Siaip esam smulkutes, tad ar misinukas ar irgi sutapimas, bet per 2 men.priaugom 1,4 kg.kur pries tai po 200 g.per menesi buvo. O po roto viruso dar ir pamente svorio buvom. Tad as asmeniskai dziaugiuosi, kad perejom prie misinuko.
uogyytė parašė:
O kirpo su zirklemis ar ir masinele kirpimo? Mes keliausim ketvirtad y kirpykla ydomu kaip seksis.. pirma nukirps tete o tada vaika kad apsiprastu..
Kirpo tik su zirklemis
bertalucio parašė:
Kur dabar vedu didyjį - tai sakė tik tada kai pats sėdės ant kėdės . Nebeturim savo gerosios , kur glėbyje kirpdavo pirmą sūnų.
Oi, musu dar jauciu negreitai pasedes pats, "glebyje"- tikras issigelbejimas 🙂
žvaigžde13 parašė:
As jau misinuko siuliau juo 11 men., neeme. O jau virs 1 m. Ir 2 men.pasiuliau grizus is kiemo, kita diena pati pasiprase. Tada po keliu dienu, nakti daviau, nors j…
Oxo vargsiuke buvau pati susirgusi tai brrr o cia vaikas 😕 mes irgi virusiuka paturejo pora dienu atgal prasirgome Tridenie Karštinė
Mano kalbeti kalba, bet man atrodo mazai, o kiti kai isgirsta sako daug pagal amziu , valgyti valgo pats su irankiais tikrai gerai , sauksta reguliuoti manau labai padejo zaidimas smelyje su kastuveliu, pamperso jai visiskai nenaudojam pusantro menesio kazkur, soskes apie meneai, naktinio gerimo is bonkutes atsisake pries savaite nes nukirpau soske, zaisti nezaidzia su savo zaislais, jis nori tik i lauka i baseina arba smeli, ir skinti tresnias 😊 kartais nuo to lauko man net stogas ciuozia . O seip tai piktas zyzia daug, bet nurasau ant dantu nes auga iltiniai .
egle.stankevicien parašė:
Mano kalbeti kalba, bet man atrodo mazai, o kiti kai isgirsta sako daug pagal amziu , valgyti valgo pats su irankiais tikrai gerai , sauksta reguliuoti manau labai …
O mano kalbejo tuos pagrindinius mama tete lala baba ir taip toliau o dabar visai nenori nekuo sakyti tik pirstu man aiskina kaip ko nori😶 i puoduka sisiu padaro o atsistojus po poros minuciu padaro kaku, su irankeis visai nenori 😕 turbut dar nelaikas 🤔
Koks šaunuolis
egle.stankevicien parašė:
Mano kalbeti kalba, bet man atrodo mazai, o kiti kai isgirsta sako daug pagal amziu , valgyti valgo pats su irankiais tikrai gerai , sauksta reguliuoti manau labai …
Koks šaunuolis
Aš dar maitinu pati su šaukštu, kai parodo norą savarankiškai valgyti, tai kažkiek pakabina su šakute geriau, su šaukštu prasčiau, arba su pirščiukais valgo. Kalbam ne daug: tetis, am am, ba ba ir dar visokių savo kūrybos neaiškių skiemenų. Kai barasi tada daug kalba
Ant puodo profilaktiškai retkarčiais pasėdim, bet retai kada ten ką nors doro padarom
Geru oru būnam daug lauke pas močiutę, einam į parką, kartais į užsiėmimus vaikams, bet šiaip noriai žaidžia ir namie, ir lauke, prisikuria sau žaidimų pati.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai