VDvar parašė:
Man rytoj. Nieko nejauciu, nieko naujo lyg ir nevyksta...
Šiąnakt apie jus pagalvojau, kad termino diena ryt
kolkas jokių požymių? ?
VDvar parašė:
Man rytoj. Nieko nejauciu, nieko naujo lyg ir nevyksta...
Šiąnakt apie jus pagalvojau, kad termino diena ryt
kolkas jokių požymių? ?
Babe parašė:
Šiąnakt apie jus pagalvojau, kad termino diena rytkolkas jokių požymių? ?
Vakar truputi maude, kaip per menesines. Siandien vel ramu. Biciukas zagsi ir jam vienodai sviecia visokios datos ir terminai ?
VDvar parašė:
Vakar truputi maude, kaip per menesines. Siandien vel ramu. Biciukas zagsi ir jam vienodai sviecia visokios datos ir terminai ?
Tuoj kai dės greitai ir staigiai! ?
jielka parašė:
O as sian pas gine buvau, tai apciupinejo, kad mano maziuke lyg skersai kazkaip guli, eisiu 12 val.echo skubos tvarka...?kazi kaip cia bus.Jei neapsivercia tada CP …
Tai paziurejo echo, viskas ok galvyte zemyn, jau beveik isistacius?Saunuole mano pupyte ???
jielka parašė:
Tai paziurejo echo, viskas ok galvyte zemyn, jau beveik isistacius?Saunuole mano pupyte ???
Na va, puikios naujienos ?
Miglen parašė:
Na va, puikios naujienos ?
Aga ?
NeTaPati parašė:
tikrai nebūtinai. Man kai sukietėja, tai irgi ne pilvo centre, o kažkuriam šone. Iškyla gumbas ir sutraukia toj vietoj. Su pirmąja net manydavau, kad čia judesiukai…
Man irgi anksti pilvas pradėjo kietėti. Ką jum gydytoja sakė dėl to? Ar tikrindavo gimdos kakalelį?
Ginta2 parašė:
O man dabar klaausimas iskilokai kieteja pilvas, maudzia pilva ir nugara ar cia skaitosi kad veriasi kaklelis ar kaip?
![]()
Gal veriasi o gal trumpeja, nelygu koks buvo kai tikrino. Cia kazkas rase kad su 3cm vaikščiojo ir nieko nejaute, as kai pirmąją nesiojau 2 sav pravaiksciojau su 2cm kol veikla prasidėjo
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai