Giedre.K parašė:
Manau, kad taip![]()
O sitoj sildyklej tik viena, apie 40c temperatura ir yra taip? Ar reikia su tuo ratuku nustatyti?
Giedre.K parašė:
Manau, kad taip![]()
O sitoj sildyklej tik viena, apie 40c temperatura ir yra taip? Ar reikia su tuo ratuku nustatyti?
simute777 parašė:
NE ne reik su ratuku, as nusistacius, kad butu ant vieno su biski ir pastovei taip sildo, istraukis buteliukanir matavus joje vandeni buna 40 laipsniu
tai visad ant vieno su biski ir palieku
o jei grystam ir isjungta sildykle, tai greit nustatau ant triju ir pakankamai greitai susildo
simute777 parašė:
Sios sildykles nepirkau, kolege atidave, taciau man kolkas labiausiai pasitvirtines dalykas
nereikia zaisti su siltu ir karstu vandeniu ir kaskart matuot temperatura.
plius kai mano mergyte nekantri del maisto, tai nespeja isirekti, kol mamyte padaro valgyt
o jei tektu laukti kol atves karstas vanduo, oj kokios butu serenados
Giedre.K parašė:
NE ne reik su ratuku, as nusistacius, kad butu ant vieno su biski ir pastovei taip sildo, istraukis buteliukanir matavus joje vandeni buna 40 laipsniutai visad …
Aaa, ok supratau. Aciu
Giedre.K parašė:
Sios sildykles nepirkau, kolege atidave, taciau man kolkas labiausiai pasitvirtines dalykasnereikia zaisti su siltu ir karstu vandeniu ir kaskart matuot tempera…
Tai as irgi dabar kai pagalvojau, tikrai greitas budas pasildyt. As siandien virduli su temperaturos nustatymu radau, bet kaina kosmine, o sildykliu ir internete galima rasti
simute777 parašė:
Tai as irgi dabar kai pagalvojau, tikrai greitas budas pasildyt. As siandien virduli su temperaturos nustatymu radau, bet kaina kosmine, o sildykliu ir internete ga…
Jei naudota maciau isvis uz kelis eurus galima nupirkti
miggle22 parašė:
Mamytes kada jum plysus siules iskrito? mums jau 2sav bet dar viena randu![]()
Man jau 3 sav beveik ir dar visi siulai vietoi . Jau darosi baisoka
Sveikos, kas del isutimu tai savi pirmaja isgudziau su bepanthenu labai geras tepalas ir daktarai rekimendavo o kaip pradejau naudot favorito pampius visas bedas pamirsau,ir dabar sunui favorita perku man jie bamboo ir favoritas labai panasus jokiu dazikliu ir nieko neprideta nei kvapu nei spalvu,o kaina syperine su akcija poka uz 7 eur perku
Giedre.K parašė:
Turiu sildykle buteliukuturiu visada virintu vandens termose, bet dazniausiai isipilu iskart i buteliuka ir laikau sildykle, kuri palaiko apie 40 laipsniu, esu …
Mes ir šitą šildykle naudojam buteliukų nuo pat gimimo. Superiniai jie
Giedre.K parašė:
Turiu sildykle buteliukuturiu visada virintu vandens termose, bet dazniausiai isipilu iskart i buteliuka ir laikau sildykle, kuri palaiko apie 40 laipsniu, esu …
Kur pirkot sildykle ir kokios firmos?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai