PaulinaSm parašė:
Apie antra leliuka kol kas net pagalvoti nenoriu, sunku, vyras daug dirba, tad viskas ant mano peciuo man 30, suprantu, kad labai ilgai laukti nevertetu, bet ja…
Ploja nuo 5 menesiu, o ate ate dabar ismokom - 10men
PaulinaSm parašė:
Apie antra leliuka kol kas net pagalvoti nenoriu, sunku, vyras daug dirba, tad viskas ant mano peciuo man 30, suprantu, kad labai ilgai laukti nevertetu, bet ja…
Ploja nuo 5 menesiu, o ate ate dabar ismokom - 10men
PaulinaSm parašė:
musu ploja rankom gal apie gera menesi, bet as ir pati mokinau ilgai, tikrai ne is keliu kartu ismoko. atia rodyti dabar mokinam, bet ir patys pamirstam dar, kad iseina tetis ir gal reikia parodyti, tai cia ilgiau uztruksim.
Pineapple parašė:
Dėl to ir šakų, kad tik pirmasis nėštumas yra tikrasis, nes gali susitelkti į savo pojūčius ir daryti taip kaip tu nori. Kai jau turi vaiką, pirmiausiai eina jo por…
O mano nestumai su vakariniais vemimais nuo 17val.Tai grizdavau po darbo ir vemdavau ir lovoje guledavau o sunelis pasiimdavo masineles o mamos kunas jam buvo trasa. As tai ranka sulengdavau tai kojas. Taip va zaizdavom. Nes 4men. ir su pirmu ir antru vemiau ir vakarais o rytais gerai jausdavaus iki pietu.Dabar dickis daug ka daro pats tai tikrai lengviau.
irgi ploja nuo ~5 menesiu, bet as pastebiu, kd jis ka ismoksta, kartais pamirsta ir nebedaro
buvo ir ate ate rodes, db irgi nebe
antro leliuko labai noriu, bet tikrai anksti. su situo sunku, nors ir vyras lb padeda. uztat kai jau lauksiuos, busiu rami kad daugiau nepanikuosiu, ir viska zinosiu, nes su situo dar sitas nezinojimas sukeldavo daug daug bereikalingo streso
o dabar greit gimdo geriausia drauge, tai turesiu kuo pasidziaugt 😍😍😍🙏🏻
PaulinaSm parašė:
Plojam senai dabar pati ant saves supykau, kad tokiu įvykiu nepasizymejau niekur bet tikrai nuo kokiu 5 men ate nerodo visiem ( tetis kai iseina bega paskui jokio ate o va seneliai kai ateina slepiasi uz mamos ir rodo ate) gniauzia sauja i save rodo ateik arba duok cia jau irgi kuris laikas, nes suniuka saukiam tai labai greit išmoko, dabar atnesa zaislus ir duoda i rankas, kala ikejos zaisliuka paduot nereik pats pasiima is zaislu dezes, pagaliau sumauna ziedus ant stovo dar nevisada pagal dydzius, delioja skirtingu formu kaladeles kolkas sunkiai sekasi pataikyti i reikiama skylute tad mieliau deda viena ant kitos, pavalges glosto pilva (cia jau is tecio išmoko) dabar labai daug kalba, pasakoja kazka ir dar su tokiom mimikom aisku nieko neina suprast. Sako mama, am, baba (tete) daddy cia ka matau kad supranta ir sako. Siaip daug la, ma, ga, va or panasiu skiemenu eina greitakalbe kartais atrodo pagauni koki zodi pasakai kad pakartotu, bet jis tokiau savo pasakoja. Lyg sako alio bet gal cia man taip tik atrodo.
Super, kaip greit auga va jau tuoj begios nuo mamos 😂😂😂😂😂 turesit ka veikt namie dar nieko, bet lauke 🙈🙊
Kol mazasis miega skubu parodyti kuo uzsiimam 
PaulinaSm parašė:
Ate ate pasako jau kojį mėnesį, o šiandien jau pradėjo rodyti
o ploti neploja, žiūri, šypsosi kai ploju, bet pats nope
Bet jau rodo kur yra lempa, kai paklausiam, kaibkosčiu ir jis pradeda kosėti (labai kartoja veiksmus) labai daug skiemenų kartoja, rodau korteles, tai atsirenka kai kuriuos paveiksliukis, kurie jam imponuoja ir žino kokį žodį sakysiu ir jau juoktis pradeda prieš tariant ir pan taip pat padavinėja korteles, kad pasakyčiau koks tai žodis
PaulinaSm parašė:
Del antro vaikelio, tai galiu paakyti, jog a gailiuosi jog anksciau nesugalvojau, tarp musu vaiku skirtumas 3,5 metu , aisku nera taip blogai, bet manau butu buve lngviau kazkuriuo atveju jai buciau susilaukusi anksciau
bet as buvau tokia ikta po pirmojo, jog sakiau daugiau viku as neturesiu, viska ispardaviau ka turejau, nes jis man metus laiko nemiegojo ir aplamai pacei man buvo sunkiau susitvarkyti,manau ir depresija buvo aplankiusi, bet po kurio laiko visi vargai pasimirso ir labai uzsimaniau dukrytes
ir dabar labai dziaugiuosi kad turiu nuostabius du vaikucius.

14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai