indree100 parašė:
O man su vardais sunku, mergaitem... parasykit savo vardukus mergyciu;)
Mano dukrele Patricija😊Dar galvojau ksd grazus Kotryna,Lukne.Bet prie brolio vardo geriau Patricija skambejo🙄
indree100 parašė:
O man su vardais sunku, mergaitem... parasykit savo vardukus mergyciu;)
Mano dukrele Patricija😊Dar galvojau ksd grazus Kotryna,Lukne.Bet prie brolio vardo geriau Patricija skambejo🙄
Ievu04 parašė:
Labas mamytės. Aš taip pat norėčiau į grupęir noriu paklausti, ar yra čia gimdžiusių Kauno klinikose? Būtent dvynukus
as klinikose gimdziau
Rozali33 parašė:
as klinikose gimdziau
Kaip su palatomis? Ar gavote atskirą nemokamą, ar registravotės mokamai?
Kriste1234 parašė:
Apie Luknę ir aš galvojau
man kažkodėl Grytė labai įstrigęs. Iš karto, nereikia mažybinti jo, skamba švelniai
Ievu04 parašė:
nesiregistravau,paklause ar noresiu tai emem mokama,uz 5 d sumokejau 151 eu
Rozali33 parašė:
nesiregistravau,paklause ar noresiu tai emem mokama,uz 5 d sumokejau 151 eu
Nes kitos mamos sakė, kad priklauso ir nemokama atskira, kad būt su leliukais ir vyru atskirai. Tai nežinau kiek čia tos tiesos.
Ievu04 parašė:
Aš gimdžiau klinikose. Pasiskambinau moteriai kuri atsakinga už tas palatas, pasiklausiau ar galėčiau rezervuotis tą mokamą, tuomet pasakiau kad su dvyniais, vyras dar norėtų likti, tai ji man pasiūlė palatą be patogumų (dušas yra, dvi lovos, spintos) kadangi moterų tą savaitę kai gimdžiau buvo mažiau tai pažadėjo užrezervuoti kai tik atsilaisvins. Tai pasiskambinkite ir jūs, manau tikrai maloniai sutiks, nes man kažkaip pavyko
Ievu04 parašė:
Nes kitos mamos sakė, kad priklauso ir nemokama atskira, kad būt su leliukais ir vyru atskirai. Tai nežinau kiek čia tos tiesos.
jai laisvu tuo metu yra seimyniniu tai taip nemokama,bet as nerizikavau ar bus tai emiau mokama
aiaku nemazi pinigai,bet ka jau padarysi
Cukrainė parašė:
Aš gimdžiau klinikose. Pasiskambinau moteriai kuri atsakinga už tas palatas, pasiklausiau ar galėčiau rezervuotis tą mokamą, tuomet pasakiau kad su dvyniais, vyras …
Prieš kiek
Cukrainė parašė:
Aš gimdžiau klinikose. Pasiskambinau moteriai kuri atsakinga už tas palatas, pasiklausiau ar galėčiau rezervuotis tą mokamą, tuomet pasakiau kad su dvyniais, vyras …
Prieš kiek laiko rezervavotės?
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai