Agne_Ker parašė:
O aš kitokį klausimą turiu... Kai daro skana 7 savaitę tai daro vaginalini ar per viršų?![]()
Man 7 sav dare vaginalini
Agne_Ker parašė:
O aš kitokį klausimą turiu... Kai daro skana 7 savaitę tai daro vaginalini ar per viršų?![]()
Aurittaa parašė:
Man atrodo kad kreipkites i priimamaji,sulasins lašeline..
Lietuvoje gal ir lasina po paros, bet deja as norvegijoje...
siandien siek tiek geriau ,bet ryt pas daktarus lekiu sakiau jei vakare vel tas pats tikrai vaziuosiu i primamaji ir reikalausiu laselines ....
Siuo metu mums 7+3 visa nakti y tulika laksciau, ryte isvaziavom su reikalais ir jauciu kad skauda pilvo apacia nu ne tai kad skauda bet taip nemaloniai maudzia sedint stovint nieko nejauciu nuejau y wc galvoju gal pusle spaudzia padariau sysiuka ir vel viskas ciki, o ar jums taip buna?
as jauu ir issigast spejau ????
Ineta0806 parašė:
Sveikos mamytes, šiuo metu man yra 8 savaitės ir 5 dienos, ir pastaruoju metu labai pykina, tiksliau pykinimas prasidėjo kažkur nuo 6 savaitės. Nėra taip blogai,jog…
Man panasiu metu buvo, db geriau... kai buvo apie 6 savaites negalejau ne i vandeni paziuret, bet leisdavau sau kolos nes kitaip buciau mirus... bet praejo db zymiai geriau, ir vandens labai noriu troskina baisiai, bet skaniausia gert su citrina ir laimu, ne viena...
Nsoo parašė:
8+3 sav. Jau darė abdominalinį echo ;)
giedruteaz parašė:
8+3 sav. Jau darė abdominalinį echo ;)
Man 8+2 taip pat darė echo per pilvo sienelę ir viskas matėsi kuo puikiausiai. ????
Leilaaa parašė:
Man su pirmu nestumu dare tik echoskopa per pilva,
o db dare pirma karta irgi per pilva, o poto sake darys 22 savaite vaginalini![]()
O delko 22 sav vaginalini?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai