ToksGyvenimas parašė:
Panašiai ir pas mumis,bet aš nepergyvenu. Nuaugs,kirpti tikrai nekerpu irgi.
ToksGyvenimas parašė:
Panašiai ir pas mumis,bet aš nepergyvenu. Nuaugs,kirpti tikrai nekerpu irgi.
ToksGyvenimas parašė:
mamos ar kuriai nors tynsta kojos? man gyvenime taip netyno kaip dabar, daktare sako cia normalu turi praeit bet kasdien jauciu vis stipresni ypac kaires kojos. sia…
Man iki šiol tinsta kojos, ypač dešinė, kai sutinsta tai sutinsta, per neštumą tiek netino kiek dabar...🙈 net skauda nuo to sutinimo, vis laukiu kada tai pagaliau baigsis ir galėsiu apsiauti normalius batus🙈
DianaR91 parašė:
Dėl sutinusios kojos nuo kurios vietos tinsta man asmeniškai koja visa istino ir prašau venų troboze laiku nesikreipus pas gyd mirtinos pasekmes va savaite guliu kl…
O kaip vaikelis ar su jumis??
Linut parašė:
Neturėtų būt intensyvus... mane buvo į klinikas paguldę ir davė vaistų, kai buvo 13 dienų po gimdymo, o man buvo tokie mini pliūpsniai kraujo kelis kartus per dieną…
Man irgi tarpais uzeina tokie pliupsniai didesni.. kresuliu nera jau kaip ir, bet mano manymu turetu vis tiek jau mazeti, o as vis dar nesioju tuos pampersus, nes paprastiem naktiniam paketams dar tikrai per daug kraujavimo..
iceteaa parašė:
Man irgi tarpais uzeina tokie pliupsniai didesni.. kresuliu nera jau kaip ir, bet mano manymu turetu vis tiek jau mazeti, o as vis dar nesioju tuos pampersus, nes paprastiem naktiniam paketams dar tikrai per daug kraujavimo..</blockquo
Man jau bus mėn.bet aš tarpais kraujuoju ir vėl nustoju,bet dar jaučiu nemalonų jausmą viduje.Gal norėtų paskaudėti.Ir siūlai nevisi išnyko.
Giedrė 33 parašė:
Man jau bus mėn.bet aš tarpais kraujuoju ir vėl nustoju,bet dar jaučiu nemalonų jausmą viduje.Gal norėtų paskaudėti.Ir siūlai nevisi išnyko.
iceteaa parašė:
Man irgi tarpais uzeina tokie pliupsniai didesni.. kresuliu nera jau kaip ir, bet mano manymu turetu vis tiek jau mazeti, o as vis dar nesioju tuos pampersus, nes p…
iceteaa parašė:
Man irgi tarpais uzeina tokie pliupsniai didesni.. kresuliu nera jau kaip ir, bet mano manymu turetu vis tiek jau mazeti, o as vis dar nesioju tuos pampersus, nes p…
Aš dėl ramybės nuvažiuočiau ten kur gimdėt pasitikrinti. Kai man taip buvo aš pradžioj klausiau šeimos gydytojos, tai ji liepė važiuot kur gimdžiau, sakė 28d po gimdymo ten "priklausau". Taigi man Klinikose (ten gimdžiau) padarė echo ir užmatė placentos dalelę likusią (nors po gimdymo placentą tikrino, buvo vientisa, bet sakė kažkoks sluoksnelis liko). Paguldė į stacionarą 4 aukšte, ten gavom nemokamą palatą, kur galėjo ir mažiukas, ir vyras būt. Davė Cytotec 200 tablečių ir jau kitą dieną paleido (kraujo tyrimai mano viskas normose irgi buvo). Jei placenta ar kas ten bebuvo būtų nepasidavę - būtų reikėję operacijos, bet esmė, kad palikt negalima.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai