MalDa parašė:
Aš būtent tokią nusipirkau iš kitos mamytės, tad gerokai pigiau. Kiek skaičiau viena labiausiai rekomenduojamų![]()
Mes ja turim nuo pirmagimes - tai mums puiki ;) tikrai pasiteisines pirkinys
MalDa parašė:
Aš būtent tokią nusipirkau iš kitos mamytės, tad gerokai pigiau. Kiek skaičiau viena labiausiai rekomenduojamų![]()
Mes ja turim nuo pirmagimes - tai mums puiki ;) tikrai pasiteisines pirkinys
Lijanada parašė:
Gal kuri jau gavo ismoka is sodros uz gimdymo atostogas? Zinau, kad terminas yra 17 d.d. nuo prasymo pateikimo dienos, bet gal praktikoje greičiau?
Sveika, man pervedė greičiau nei per 17 dienų.
Lijanada parašė:
Gal kuri jau gavo ismoka is sodros uz gimdymo atostogas? Zinau, kad terminas yra 17 d.d. nuo prasymo pateikimo dienos, bet gal praktikoje greičiau?
as galvojau 10 d.d?
Lijanada parašė:
Sodros skaičiavimas atsiųstas vasario 14d.tai bus matyt, kada perves.
Lijanada parašė:
Gavau kazkur po savaites nuo prasymo
Chaelin parašė:
As siandien kaip tik uzspildziau, tai sodroj sake per 10 darbo dienu. Jei apskaiciuos anksciau praves anksciau. Bet manau priklauso nuo savivaldybiu. Drauge Klaiped…
Aš jau prieš dvi savaites užpildžiau, bet man tik atėjo pranešimas, kad darbdavys nepateikęs duomenų... tai matomai pas mus darbovietėje labai viskas lėtai vyksta, tai nžn net kada gausiu.🤔
Chaelin parašė:
As siandien kaip tik uzspildziau, tai sodroj sake per 10 darbo dienu. Jei apskaiciuos anksciau praves anksciau. Bet manau priklauso nuo savivaldybiu. Drauge Klaiped…
Blem as kaip tik is Klaipedos 🙈
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai