Karosiukas parašė:
Nenusiminkit kurioms nerodo, man ir nerode, jau laukiau mm, nusiteikiau kad nieko nėra ir parodė tik kai velavo diena ar dvi, nereguliaros tai sunku pasakyt, bet ne…
Stengiames stengiames 😊🤗
Karosiukas parašė:
Nenusiminkit kurioms nerodo, man ir nerode, jau laukiau mm, nusiteikiau kad nieko nėra ir parodė tik kai velavo diena ar dvi, nereguliaros tai sunku pasakyt, bet ne…
Stengiames stengiames 😊🤗
Paulinga parašė:
Palukek dar siek tiek ir pakartok testuka ;) as irgi laukiu, mm veluoja tik 2 dienas o testukas visiskai tusciaslabai tikiuosi kad jos neateis, bet dabar palauk…
Vakar kitos rūšies dariau, bandysiu dar kitokio ieškoti
AukseRg parašė:
Pabandykit šitą, jis jautrus. Tai jei dar mažas lygis hcg rodys vistiek 🙂
Ačiū, ieškosiu
agne_kol parašė:
Ačiū, ieškosiu![]()
Didžiuosiuose norfose yra arba norfos vaistinėje 🙂
AukseRg parašė:
Didžiuosiuose norfose yra arba norfos vaistinėje 🙂
Aš IKI parduotuveja buvau pirkus, tai ir ten būna 😊
Forget-Me-Not parašė:
Kokios spalvos? Rudas ar raudonas?
Gal labiau į ruduma.
Špylkutė parašė:
Gal labiau į ruduma.
Man orgi nuo vakar pastebejau isskyras rudai rausvas ir snd ryte bt matavau baltas termometras tj puikiai spalva matosi... Sakau gal implantacija mmm tik 12d bet jau beksiu pirkt jautreni testuka... Nes pilva mauszia lengvai bet ikyriai jau 5 dienele tj biski ankstokai butu susirkti...
Špylkutė parašė:
Čia ankstyva testą daret?![]()
Taip 10miu
šiąnakt eidama į wc pastebėjau rusvų išskyrų, pastoviai maudžia pilvą kaip prieš mm. Kažkaip neramu :/
Sandraaa1 parašė:
Man orgi nuo vakar pastebejau isskyras rudai rausvas ir snd ryte bt matavau baltas termometras tj puikiai spalva matosi... Sakau gal implantacija mmm tik 12d bet ja…
Labai linkiu kad būtų uzkibę
Špylkutė parašė:
Gal labiau į ruduma.
Svarbu ne šviežias raudonas. Jei nesibaigs, kreipkis į gydytoją.
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai