Liza33 parašė:
Kaip suprantu šis echo labai svarbus, o jei veliau apžiūrės, ar tai nieko tokio?
Liza33 parašė:
Kaip suprantu šis echo labai svarbus, o jei veliau apžiūrės, ar tai nieko tokio?
Neringota parašė:
Beroc iki 24sav turi padaryti.
Per šį eko apžiurūri jūsų vaikiuka ar viskas išsivyste,išmatuoja ugi,svori,kojytes,širdeles paklauso,pažoūri ar nemato jokiu pakitimu ir t.t Manau kad labai svarbus šis eko.
Inga0514 parašė:
Mūsu vestuves irgi turėjo būti balandzio 25 😊 bet atkelsim... nes gaunas nesamone. Nei sukneles,nei makiazo, nei fotografu, o dar seima didele vien broliai,seses,te…
Brolio gimtadienio šventė, turėjo vykti 04.25. kaip suprantu, atšaukė šventę ir atgavo avansą. Siūlė perkelti į kitą mėnesį,bet jau jis nesutiko.
Bejausme_jura parašė:
Ar tos mamytes kurios zino lyti jau turi varduku ideju? 😊
kai laukiausi pirmo, buvom sutarę, jog jei gims mergaitė - bus Adrija, jei berniukas - Domantas. Gimė mergaitė
dabar laukiuosi lyg ir berniuko, bet tikrai neduosiu vardo Domantas, ieškosiu kito. Norėčiau lietuvių kilmės vardo
Bejausme_jura parašė:
As maniau, kad bus mergyte, tai patiko vardai Vytaute arba Agneta. Bet vakar suzinojom, kad berniukas many gyvena
tai net neisivaizduoju koki varda sugalvojus
Bejausme_jura parašė:
Aš turiu 101 viena vardą sugalvojus, bet maniškiui tik vienas vienintelis patinka, tad pratinuosi prie vardo, tikiuosi vaikui tiks ir aš galų gale tą vardą pamilsiu
audrulyte parašė:
O mums lyties nepamatė per echo.. ir nežinau kas slepiasi...echoskopavo tikrai ilgai, taip tikėjaus, kad pasakys...
Mano situacija kitokia,mano ginekologe 16sav kaip buvo sako lyg berniukas bet 100%neduodų.
Tada turėjome 19sav siuntima į klinikine ligonine ten apžiurėjo sako nu žinokit mergaite pagal mane,gerai nematau per kojes bet manau tikrai ne bernniukas...
Tai vat dabar nebežinau tiksliai kasten pilvelije🤦♀️🤷♀️
Vivi33 parašė:
Sveikos merginos,
Turiu tokį menkutį pastebėjima![]()
Na viskas priklauso nuo vyro ir nuo vaiko. Maniskiui metukai bet laiko yra viskam. Ir valgyt padaryt, ir susitvarkyti, ir patingeti, ir su draugėmis pasirašinėti.
Bejausme_jura parašė:
Turėjau, bet anyta žiauriai ispeike. Teks galvoti kitą.
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
stiprybės...