veve parašė:
O jūs iš anksto buvote užsiregistravusių ? Ar vykote su gydytojos siuntimu extra ?
Taip,is anksto.
veve parašė:
O jūs iš anksto buvote užsiregistravusių ? Ar vykote su gydytojos siuntimu extra ?
Taip,is anksto.
Labutis!
siandien buvau ilgai lauktoje apziuroje, nieko neatkele, priema i klinika tik nesciasias dabar ir tik po viena, tai labai saugiai jauciausi:)) dukryte vel uzaugo 4iom dienom didesne dabar 18+1 viskas puikiai! 🙏🏻👏👏 darys tyrimus visus po karantino dar uz kokiu 4 savaiciu sake..🤷♀️ pasakiau kad vakarais buna maudzia blauzdas tai sake gert kiekviena diena diasporal miltelius ir gelezi jau pavartoti nes buna anemijos pozymiai tokie..priaugusi esu tik 1kg neskaitant pradzioje nukritusiu kg..bet pilvuka turiu nemaza jau! 💖💖💖 pasirodau ir as🥰
Gaby_ parašė:
Gal ką kamuoja nugaros skausmas? Iš lovos net pakilti neįmanoma. Kas jus gelbsti? Gal kokie kremukai padeda ar dar kas nors...
Buvo man tris savaites panašiai. Gydytoja liepė magnį gerti ir tept leido tik vienu tepalu. Perskindol vadinasi. Nežinau kas iš jų padėjo, ar nugara pati prisitaikė, bet dabar paskausta, bet nebe ant tiek, kad nei stovėt nei sėdėti.
DaivAda parašė:
Ir man taipogi kažkaip būtų ne taip, jeigu vyro neleistų būti šalia.. Tas palaikymas labai daug ką duoda. 🙂
Man ir palatoje pirmą parą jis buvo labai reikalingas.
AurD parašė:
Labutis!siandien buvau ilgai lauktoje apziuroje, nieko neatkele, priema i klinika tik nesciasias dabar ir tik po viena, tai labai saugiai jauciausi:)) dukryte v…
Laaabai žavingai atrodote 😉🌷 Man rytoj vizitas vakare, labai laukiu, kadangi visą mėnesį nebuvau.
Jugasinka parašė:
šiandien buvau nėščiosios apžiūroje. viskas gerai, priaugau pusę kg.
Sakė sekantį kartą ateit po Velykų, darys gliukozės tolerancijos testą, jei karant…
Ohoo. Tai daugiau ir nebezes? 🙄
SimonaBu parašė:
Kažin kaip man bus su vizitu 25dienai in medikoi,šeip gavau sms kad visi vizitai atšaukti ir t.t.
Man apsilankymas buvo atšauktas In medikoje Kaune, 25 d. keliausiu į mažylio gimdymo namus, šiandien telefonu pasitikslinau jog 20 sav. privalomas ir kol kas atlieka.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai