Viktorija12 parašė:
Ar yra dar norinčių į chat grupe fb??😍
Aš noriu
Viktorija12 parašė:
Ar yra dar norinčių į chat grupe fb??😍
Aš noriu
myeva parašė:
Kokiom valandom jums pavyksta i lauka iseit ir kiek ilgam? Ar miega normaliai vezimuke?
2 kartus, po pietų 13/14val. ir 17/18val.
Almantina parašė:
O gal kas nors pastebėjote, kad daugiau atpila mažylis po espumizan? Aš turiu įtarimą, kad mums taip yra. Nors tape šalutinių poveikių to nerašo 🤔
yra.
midn parašė:
Sveikos, kiek espuminisano lašiuku duodat savo leliukams? Parašyta 25 lasai kudikiams, bet 1 mėn. gal per daug...Gal kuri konsultavosi su gyd. Kiek galima tokio la…
Duodu po 25 nuo 2 sav gyd. paskyrimu
Kristi_ana parašė:
2 kartus, po pietų 13/14val. ir 17/18val.
Kaip jus vaikstote juk tamsu jau 17 val?
Almantina parašė:
O gal kas nors pastebėjote, kad daugiau atpila mažylis po espumizan? Aš turiu įtarimą, kad mums taip yra. Nors tape šalutinių poveikių to nerašo 🤔
Taip ir aš pastebėjau 🤔, kažkur skaičiau apie tyrimą Vokietijoje berots, tai buvo tėvų pastebėjimai del atpylinėjimo
Snobe parašė:
Kaip jus vaikstote juk tamsu jau 17 val?
Parke apšvietimas puikus🙂
Julija83 parašė:
O kaip jus nešiojat?Nes vakarais jau nebežinom kaip padėt mažylei.
selena5 parašė:
Aš pvz guldau kuo daugiau ant pilvuko, kad issiperstu, jei nervojasi tai pati paimu į rankas bet taip kad pilvukas būtų į mane. Kojų mankstele darom, kas irgi paded…
Lygiai taip pat - pilvuku zemyn. Vyras ant vienos rankos laikant smakriuka delne, as su dviem, ir is leto cuciuojam.
Ir mankstele grieztai kiekvienakart keiciant pampi, apart pavalgius ir valanda po valgymo. Net nakti! Mankstele tokia :
Plius kartais pilvuko masazas ir guldymas ant pilvo.
Kristi_ana parašė:
Taip ir aš pastebėjau 🤔, kažkur skaičiau apie tyrimą Vokietijoje berots, tai buvo tėvų pastebėjimai del atpylinėjimo
Mano vyresnelis netoleruoja simektikono tai budamas maziukas nuo visu lasiuku atpildavo kuriuose buvo simektikonas
tiko tik babyfen kurie neturi sudetyje simektikono
tad gali but ir salutinis poveikis jei jusu mazyliai netoleruoja simektikono
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai