Amirux parašė:
Gal yra jurbarkieciu cia, Ar yra privaciu ginekologiu jurbarke?
Saules klinikoje yra ir ginekologe ir gibekologas 😊
Amirux parašė:
Saules klinikoje yra ir ginekologe ir gibekologas 😊
Amirux parašė:
As pati asmeniskai vaziuoju i Taurage. Nes i saules klinika tik karta i savaite malyg atvaziuoja tai labai eiles dideles. O taurageje ir pigiau. Saules klinikoje, jei be siuntimo 40€. Su siuntimu 20€ ir nemazeja net pastoviai lankantis. Taurageje pirmu apsilankymu sumokejau 30€ dabar moku po 10€. Ir jei kas neaisku skambintis be problemu, o jei kartais ekstra kazkas nestumo metu. sake priima visad. Plius as einu pas Narbutienes tai ji dirba ir trg ligonineje, tai jei kazkas negerai, pasiguldo i ligonine ir gali pati stebeti.
Chaelin parašė:
As pati asmeniskai vaziuoju i Taurage. Nes i saules klinika tik karta i savaite malyg atvaziuoja tai labai eiles dideles. O taurageje ir pigiau. Saules klinikoje, j…
O kur cia tauragej, as negyvenu lietuvoj, atostogauju dabar, tik jei butu imanoma echo pasidaryt, man namie spalio 1 tik, neramu kad staigiai nutruko visi simptomai, noretusi bent sirdute paziuret ar plaka.
Amirux parašė:
O kur cia tauragej, as negyvenu lietuvoj, atostogauju dabar, tik jei butu imanoma echo pasidaryt, man namie spalio 1 tik, neramu kad staigiai nutruko visi simptomai…
Prie autobusu stoties daugebutyje. 869930118 čia jos nr, gali pabandyt pasiskambinti pirmadieni
Grupė skirta bei sukurta besilaukiančioms mamytėms kurių vaikučiai ateis į šį pasaulį kovo mėnesį. Ir nesvarbu jei jūsų terminas balandžio pradžioje, ar vasario pabaigoje, čia visos laukiamos.
Grupėje galioja tik viena auksinė taisyklė, nesityčioti. Ne draugiškos grupės narės bus šalinamos be įspėjimo. Galite reportinti komentarus mes juos per žiūrėsime bei įvertinsime.
Pardavimai kol kas nepageidaujami, vėliau aptarsime šį klausimą visos drauge, galbūt skirsime tam albumą ar atskirą temą.
Čia nėra kvailų klausimų, klauskite, diskutuokite, bendraukite.
Šioje grupėje taip pat bus tikrinamos narių užklausos jūsų gerovei užtikrinti.
Linkime jums gražaus ir lengvo laukimo, malonių pašnekesių bei nepamirštamų akimirkų.
FB: 2020m. Kovo zuikiai
Zhiuli parašė:
Labas vakaras. Jungiuosi ir aš į kompaniją. Mano data kovo 30, bet kovo temoj pažiūrėjau, kad ten merginos jau birželio pabaigoj testukus darėsi, o aš mėmes turėjau…
Jau lyti zinot?
Sveikutės, ir mes jungiamės į jūsų gretas😉 numatomas terminas balandžio 14d nepramečiau kolkas visko,bet vakare skaitysiu nuo pradžių🙂 kaip jaučiatės? Man antras neštumas bus turim sūnelį ir balandukas😍 labai norėtus mergaitės,bet aišku kas bus tas svarbu sveikas kūdikėlis❤
viktorijanei10 parašė:
Jau lyti zinot?![]()
Žinau, nes dariausi genetinį tyrimą nipt
Barborita parašė:
Sveikinimai 🎉🌹 kaip Jums pavyko taip anksti sužinoti, kad laukiates sūnaus? ☺️
Genetiniai tyrimai. Nipt. Man dėl amžiaus teko darytis, nes man 41 metai. Visko būna. Tai dariausi tą žiauriai brangų tyrimą, kur į JAV siunčia. Na ir ketvirtadienį atėjo atsakymas. Genetinių nukrypimų nenustatyta, bet kad sužinojau, kad trečias sūnus, tai apsiblioviau kaip avis. Bet jau kitą dieną normaliai, atrodo visai ir nebenoriu tos mergaitės. Tik va vardo jau daugiau turbūt nesugalvosiu. 🤣
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai