justmat parašė:
Gal kuri darėtes genetinius tyrimus Šiauliuose? Kaži kiek kainuoja... Man paskyrė spalio pradžioje.
O siuntimo negavote? Pasiimkite siuntima nekainuoa niekas. As irgi darysiuosi spalio pradzioje, Siauliuose
justmat parašė:
Gal kuri darėtes genetinius tyrimus Šiauliuose? Kaži kiek kainuoja... Man paskyrė spalio pradžioje.
O siuntimo negavote? Pasiimkite siuntima nekainuoa niekas. As irgi darysiuosi spalio pradzioje, Siauliuose
AurPet parašė:
Sveikos🙂 man 8 savaites ir 3 dienos. Vakar pajutau keista jausma pilvo apacioje - lyg kazkas ten greitai suktusi, tiksetu... ar tai gali buti vaisiaus zagsulys? Ar …
Gal zarnynas durniuoja
tikrai dar anksti, vaikuciai mikroskopiniondydzio, o ir tesveria kelis gramus
AurPet parašė:
Sveikos🙂 man 8 savaites ir 3 dienos. Vakar pajutau keista jausma pilvo apacioje - lyg kazkas ten greitai suktusi, tiksetu... ar tai gali buti vaisiaus zagsulys? Ar …
na tikrai nieko jus ten negalite jausti
zarnos ir tiek... pirmi pasispardymai jie tokie svelnuciai vos jauciami, bet tikrai suprasite, kad tai kudikelis... o kai zagses, tai cia zymiai veliau, kai jau bus didesnis
bertucia parašė:
Siuntimą turiu, o vietos nė vienos Kauno klinikose
Nežinau ką daryti
Liepa07 parašė:
Siuntimą turiu, o vietos nė vienos Kauno klinikoseNežinau ką daryti
Tegul paspartina ginekologe jusu vizita. Bent mane taip perspejo jei vietu nebutu butina patekti iki tam tikro laiko
zhizu parašė:
na tikrai nieko jus ten negalite jausti
zarnos ir tiek... pirmi pasispardymai jie tokie svelnuciai vos jauciami, bet tikrai suprasite, kad tai kudikelis... o …
Pasijutau, kaip kokia durniuke, kad isvis paklausiau... Suprantu, kad cia ne kudikio judesiai, ir kad kudikis labai mazas. Skaiciau, kad zagsejima galima pajusti ir pirmame trimestre. Tas jausmas, kuri as jutau pilvo apacioje, tikrai nesusijes su zarnynu. Daugiau gal sakyciau su gimda. Norejau tik pasidometi, ar kuri ka nors panasaus jaute ir tiek.
seline parašė:
Sveikos. Gal esat kuri susidūrus su gaktikauli skausmu?
Aha, pagerkit kalcio, plecoasi dubens kaulai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai