Pupo8 parašė:
Pasidalinsiu šiandieninėm savo džiugiom naujienom su Jumis.Tik iš gydytojos. Mačiau širdelę ❤, vakutis įsitaisęs pačiam gimdos dugne, atitinka idealiai pagal savait…
O del kokiu priežasčiu siunčia pas genetika?
Pupo8 parašė:
Pasidalinsiu šiandieninėm savo džiugiom naujienom su Jumis.Tik iš gydytojos. Mačiau širdelę ❤, vakutis įsitaisęs pačiam gimdos dugne, atitinka idealiai pagal savait…
O del kokiu priežasčiu siunčia pas genetika?
Pupo8 parašė:
Profilaktiškai turbūt visom priklauso, galima juk pasitikrint ar viskas tvarkoj.
Ar tikrai visas siuncia? maniau, kad gali siusti del amziaus ar sveikatos istorijos ( persileidimai, negimdiniai ir pan)
Pupo8 parašė:
Na žinokit net nežinau, gal aš tai grupei ir priklausau pagal amžių, o be to ir ramiau bus.
Kiek jums metų? Man 36,manau, irgi tures daryti genetinius
Labas visoms ka tik is gydytojos ,nezinojau ko tiketis nes nestumo simptomu beveik nera ir padare ultragarsa didziausias lelius 9 sav + o kiek judejo!!ciulpe pirstukus (sake gydytoja taip) nemoku apsakyt to jausmo!is to streso paklausiau ar sirdis plaka.bet juk lelius judejo :-D kazkas nerealaus!!!
Filė parašė:
Gal domejotes kiek kainuoja genetiniai tyrimai?
konsultacija pas genetika Santariskese kainuoja 100 eur plius prisca tyrimas 60 eur is kraujo del 3 sindromu (Dauni, Patau ir Edvardsono). Jeigu konsultacijos metu kazka negero pastebes ir tyrimai bus negeri, pasiulys Nipt tyrima 500 eur arba vandenu tyrima.
Tikrai genetikas nepriklauso kiekvienai nesciai. Tik pagal amziu, berods nuo 35 ir , jeigu yra nepalanki anamneze nestumui
Lijanada parašė:
Kiek jums metų? Man 36,manau, irgi tures daryti genetinius
Man uz 3sav. Bus 38m. Kaip taikliai rašo Zhizu ;)
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai