Zaraza31 parašė:
Kaip dziaugiuosi uz jus, musu beveik tokia pati istorija, 3 ivf pagaliau dave rezultatus, po 10metu laukimo. Sveikiinu🤗
As ir uz jus dziaugiuosi ,sveikinu❤
Zaraza31 parašė:
Kaip dziaugiuosi uz jus, musu beveik tokia pati istorija, 3 ivf pagaliau dave rezultatus, po 10metu laukimo. Sveikiinu🤗
As ir uz jus dziaugiuosi ,sveikinu❤
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų
terminas Balandžio 3 d.
turim jau dukrele 1.8 men ir dabar labai laukiam antro
bet jau savijauta...nuo 5savaites kai tapau vaiksciojantis vaiduoklis Tai taip ir vaikstau-blogina, bet nevemiu, pastoviai pavargus, miego noriu, visi kvapai blogina, šaldytuvo net pradaryt negaliu
vyras oi kenčia oi kenčia, bet sakau nebedaug liko, dar pora savaičių ir vėl būsiu žmogus
Vilgita parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsųterminas Balandžio 3 d.
bet jau savijauta...nuo 5savaites kai tap…
Mūsų terminas kola kas taip pat balandžio 3
as taip pat sunkiai per esu bet koki kvapą. Su maistu labai sudetinga, nes viskas pykina, dažniausiai buna bloga, bet kenteti galima
laukiu kada susinormalizuos savijauta. Esu tikra miego karaliene
nors visi pojūčiai ir potyriai yra visiškai nauji, nes tai mūsų pirmagymis
Burbulas1 parašė:
pažįstama pastojo likus dienai iki mėnesiniųneįsivaizduoju, kaip, bet va laksto dukrytė jau
![]()
Pastojau iškart po mėnesinių žinau tiksliai 👌☺️
Vilgita parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsųterminas Balandžio 3 d.
bet jau savijauta...nuo 5savaites kai tap…
Ieva Pieva parašė:
Mūsų terminas kola kas taip pat balandžio 3as taip pat sunkiai per esu bet koki kvapą. Su maistu labai sudetinga, nes viskas pykina, dažniausiai buna bloga, bet …
Žinokit, mane taip tampo, kad uch, irgi miego karaliene, jėgų visai nėra, kvapams jautri, rūbai tik laisvi, nes visa kita erzina. Pas mane pirmas. Nusimato balandžio 06d.
Kertenienė parašė:
Su kokio ilgio ciklu?
Kertenienė parašė:
Moterys, bet juk vyro spermatozoidai gali palankioje terpeje likti gyvybingi iki 7 dienų! Todėl pasimylėjus iš karto po mėnesių, nereiškia pastojimą tuo momentu ...
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai