Raganele83 parašė:
Mergaites ka valgot kai pykina? Ner nieko valgomo siandien 😔
Nektarinus 😁
Raganele83 parašė:
Mergaites ka valgot kai pykina? Ner nieko valgomo siandien 😔
Nektarinus 😁
Ineta100 parašė:
Merginos ar jums padaugeja isskyru?
Dažniausiai jų beveik nėra, bet kai aktyvesnė diena padaugėja baltų tai net issigastu. 😄 Bėgu į wc tikrinti ar ne kraujas 😅
Minimalistė parašė:
Dažniausiai jų beveik nėra, bet kai aktyvesnė diena padaugėja baltų tai net issigastu. 😄 Bėgu į wc tikrinti ar ne kraujas 😅
Ta pati istorija.. 🤭
Melanijaaa parašė:
Man ir kokias 4 dienas buvo dingęs pykinimas ir mieguistumas.. Šiandien lyg ir vėl lengvas pykinimas yra, tikiuosi viskas ok.
As praeita visa savaite su pykinimu "pražaliavau" siandien lengviau. Ačiū dievui, nes darbe esu, nieko gero kai visai be jegu.
Raganele83 parašė:
Uogos ir man padeda, o avizu kose verdate?
Taip, verdu vaikui, tai ir pati porą šaukštų suvalgau
Sveikos jungiuosi ir aš prie jūsų. Man - 7 savaitės. Kadangi tai pirmas nėštumas, tai džiaugiuosi vakar atsitiktinai atradusi jūsų grupę
greituoju būdu perskaičiau paskutinius 100 puslapių, tai, matau, kad problemomis panašiomis gyvename. Nuo liepos 13 d. turiu rudą tepliojimą, kartais mažesnį, kartais gausesnį jau su kraujingom išskyrom. Kadangi prg buvo apie 70, tai priskyrė 3×200 utrogestan. Bet ir su tokia doze prg nukrito iki 60, tai dabar padidinom iki 4×200, tačiau mixuoju utrogestaną vaginaliai su gepretixu geriamu. Tai tepimas atrodo, kad apmažėjo, bet nesibaigė dar. Ryt vėl darysiuos prg + hcg, tikiuosi bus pakilę atitinkamai.
Kadangi man artėja jau 9 savaitė, kai jau galima darytis NIPT, tai atrodo kuo daugiau skaitai apie tuos tyrimus, tuo labiau nebeaišku kuris geriausias iš jų yra. Savo atveju žiūriu ne į kainą, bet į kokybę, patikimumą ir atlikimo greitumą. Populiariausi, kaip matau, yra Natera Panorama ir Nipt Plius. Tačiau yra ir daug brangesnių už juos. Tik baimė tokį brangesnį rinktis, nes galbūt jie rečiau daromi ir neaišku ar kokybiškai atliekami. Gal kuri iš jūsų jau nusprendėte kur ir kokį darysitės? Būtų smagu, jei pasidalintumėte
VSJo parašė:
Vakar buvo prasidėjusi 6 savaitė 😔
Kaip baisiai skamba, labai jus uzjauciu, stiprybes ♥️
suly parašė:
Sveikosjungiuosi ir aš prie jūsų. Man - 7 savaitės. Kadangi tai pirmas nėštumas, tai džiaugiuosi vakar atsitiktinai atradusi jūsų grupę
greituoju būdu perska…
Labas sveikinimai tau 🎈
Del tyrimu tai praeita savaite kai buvau pas gine ji man rekomendavo atlikti Prisca tyrima kuris daromas 12 nestumo savaite
Kazkaip nesidomejau kitais ir neieskau . Pasidarysiu sita ir viskas . 😊🧚♀️
Fairytale parašė:
Labas sveikinimai tau 🎈
Del tyrimu tai praeita savaite kai buvau pas gine ji man rekomendavo atlikti Prisc…
Prisca nemokamai ir aš gausiu bet kadangi man jau 40, tai būtini didesnio tikslumo tyrimai...