2022.11.08 17:48 (prieš 3 m.)
Red_Flower parašė:
Sveiki, mes pradesim nuo rugsejo eiti i darzely 😊 Turim sese 4 metu, kartu palydim sese i darzely ir pasiimam is jo taip pat kartu, sunus nuejas i darzely net nenor…
Kaip smagu ☺️ mes irgi valgom ta pati, tik vaikam labiau stengiuosi virti maistą nei kepti. Irgi nuo rugsėjo eis mažasis į darželį. Buvo minčių gal anksčiau vesti, bet dabar galvoju, kad gerai, kad laukiam. Rankinukas jis pas mus 😄 tikrai reikalauja daugiau dėmesio nei vyresnelis kai buvo jo amziaus. Sunku is tiesų.. Norisi ir pasėdėti pvz ant sofos, o negaliu, abudu pešasi dėl vietos pas mane ant kelių 😅 dabar lengviau šiek tiek, šalia susodinu ir sunkiai bet toleruoja dalinimasi, tačiau anksčiau tai vis pesesi ir rėkė vienas ant kito 😅 džiugu, kad vyresnelis I darželį eina, nes kai abu namie tai labai kontroliuoja mazesniji, bet manau išaugs. Džiaugiuosi, kad mušasi mažiau, bet mažesnis jau atsaką išmoko duoti, aprekia aprekia ir vyresnelis jau susipranta, kad vyksta ne pagal jo planą viskas ir reakcija tokia jam nepriimtina 😄 būna rėkia atgal. Jiems tai kažkoks savo aš parodymas, mes su vyru tuo metu ausis uzsikimse sėdim 😂 žinojau, kad mažyliai mėgsta triukšmauti, bet kad tokį balsų mūšį rengs taip dažnai, man naujiena buvo 😂 dabar apsipratau. Jug ir jiems reik priprast vienas prie kito, išaugs 😄