Sveikos! Aš šiandien iš ryto tokia neypač laiminga buvau, nejaučiau mažiuko pilve, nei lovoj begulinėdama nei vėliau, aplamai šiandien nei pilvo traukia nei pavargus, jau net bijot pradėjau, net pilvo nepučia. Paskui geros naujienos prasidėjo, nuvažiavom su vaikais į parkelį, valgom ir gavau sms, kad gavom mažiukui darželį, o jau viskas buvom sisitaikę kad negausim, nes labai mažai ir priėmė ir aplamai ten sakė priims 50 vaikų, o priėmė tik 26. Bet kažkas atsisakė dar , tai va gavom, tik lankyt leis nuo dviejų metukų, spalio 5, ne nuo rugsėjo. Tai va apsidžiaugėm. Gryžom mažius nuėjo pietų miegot, o aš sutartį nuvažiavau pasirašyti. Ir dar gerai šiandien, vyras ryte testą pasidarė ir lenkuose buvo, tai pagaliau dukrai vaistų turėsim bent trim mėnesiam, nes jau čia lietuvėlėj kaina tai baisi, 80 eur mėnesiui sumoku, o va parvežė trim su puse mėnesio tablečių už 28 eur, nu tai skirtumas akivaizdus, aišku dar ir pampių pagriebė ir visa kita. Tai va eisim švęst😃tik va pilvo gyventojas tyli, nesuprantu🥺
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus