2023.02.04 12:37 (prieš 3 m.)
Prelestnaja parašė:
laba diena,
rasau cia, nes jau labai spaudzia sirdi, o pasipasakot nelabai kam turiu. gal kas …
Zinokit ir mano mama panasi 😊 gyvenu uzsienyje, grizus atostogu i lt savaitei jau po poros dienu apsiverkiu kam grizau 🤷🏼♀️ Susiskambinam siaip kasdien, bet po antros dienos pokalbio telefonu susipykstam 🤦♀️ Tiesa as pykstu, nes varo mane is proto.. negaliu tiesiog kai pastovus kisimasis, aiskinimas kaip gyvent, ji geriau zino kas man geriau uz mane pacia, kaip mano vaikui geriau.. vnzdz, negaliu sakyt kad ten blogai jauciuosi ir eisiu pas gydytojus, nes jie visi sarlatanai pagal ja, nors pati vaiksto i klinikas 🤦♀️ Ir siaip prisigooglina ir geriau tada viska zino uz gydytojus. Ir siaip daug tokiu dalyku, pamokslu ir tt, varo mane is proto.. kiti sako reik isklausyt sutikt ir mintyse sudegint, bet as negaliu, as kaip degtukas uzsiplieskiu. Ji zino kas mane siutina ir vistiek tas temas liecia, kartais atrodo specialiai 🤷🏼♀️
Bet kita vertus jos mamos, jos taip pat mus myli kaip mes savo vaikus, tiesiog kitoks supratimas yra, jom atrodo daugiau patirties turi, nors ten viskas sovietmeciu kvepia 🤷🏼♀️ Mes ir mylesim savo vaikus kai jiem bus 40metu ir noresime juos matyti. Jusu mama vienisa, isikibusi jusu. Bet tai jusu gyvenimas, turite visa save skirti savo vaikams ir buti pavyzdziu, turite issikelti, galit mama dazniau lankyti, ar savaitgalius leisti kartu 😊 vaikam tikrai negerai kai pykcius mato, pas juos dar tik formuojasi suvokimas apie seimos pavyzdi. Galvokite pradziai apie save ir savo seima, gyvenimas trumpas ir laikas tiksi 🤷🏼♀️