Alisa_miau parašė:
O bendrai ūgis, svoris? Mūsiškio galva gal 51..gal tiesiog blogai pamatavote?
O ta galvos apimtis kažką reiškia? Nes jeigu bendram vaizde atrodo gerai? Nes aš niekada nesusimąsčiau kad gali būt didele ar maža... mūsų berods 47cm
Alisa_miau parašė:
O bendrai ūgis, svoris? Mūsiškio galva gal 51..gal tiesiog blogai pamatavote?
O ta galvos apimtis kažką reiškia? Nes jeigu bendram vaizde atrodo gerai? Nes aš niekada nesusimąsčiau kad gali būt didele ar maža... mūsų berods 47cm
Tomute93 parašė:
na visuomet viskas kažką reiškia
tos procentilės augimui irgi sudarytos ne šiaip sau, kažkokios normos yra ir jeigu plius minus į jas telpama, apačioje, per vidurį ar viršuje tai viskas ok, čia tam, kad jeigu kažkas kažkur neatitinka, tai reikia jau atkreipti dėmesį, kad nebūtų paskui kažkokių rimtų ligų pražiūrėjimų, tam ir būna vizitai iš pradžių kas mėn, vėliau retėja...jeigu ištiesų tiek pamatavote ir vėliau, gal reikėtų pasikonsultuoti su daktare?
Alisa_miau parašė:
na visuomet viskas kažką reiškiatos procentilės augimui irgi sudarytos ne šiaip sau, kažkokios normos yra ir jeigu plius minus į jas telpama, apačioje, per vid…
Alisa_miau parašė:
na visuomet viskas kažką reiškiatos procentilės augimui irgi sudarytos ne šiaip sau, kažkokios normos yra ir jeigu plius minus į jas telpama, apačioje, per vid…
Nes aš bandau atsiminti kad per tiek laiko mums tik viena karta galva ir viena karta krūtine matavo. Ir niekada kažkaip nebe galvojau apie tai. Nes vizualiai atrodo proprorcingai. Nes na tarkim kitiems net plika akim esu mačius kai galvyte gerokai didesne ar mažesne pagal kūną.
Tomute93 parašė:
Nes aš bandau atsiminti kad per tiek laiko mums tik viena karta galva ir viena karta krūtine matavo. Ir niekada kažkaip nebe galvojau apie tai. Nes vizualiai atrodo…
Mūsų daktares sesutė galva matuodavo kiekvieno svėrimo ir ūgio matavimo metu
ir dabar kai ejom skiepo 1.6 mėn irgi matuojant ūgį svorį ir galvos apimti matavo, viskas yra žiūrima pagal augimo diagramas, ar atitinka
Alisa_miau parašė:
Mūsų daktares sesutė galva matuodavo kiekvieno svėrimo ir ūgio matavimo metuir dabar kai ejom skiepo 1.6 mėn irgi matuojant ūgį svorį ir galvos apimti matavo, v…
O mums va nematavo per pusantrų metu viena karta. Ai dar kažkada neurologe matavo
Similete parašė:
Kiek sveria jusu vaikai?
12.5 kg
Edita717 parašė:
Sveiki, kaip jūsų reikalai su miegu?Kada ryte keliasi, kada eina pietų miegelio, kada nakties? Jau pora savaičių vargstam su pietų miegu, niekaip nemiega...o ne…
Sveika,keliasi 8.30 eina 14h.miega apie 2h -3po to 22.30 .
Puoduko reikalai.
Pasodinus ant puoduko panelė sėdi, patenkinta, knygutes varto. Ir kai padaro sysiu, pagiriu , kad šaunuolė sysia padarė. Ir ji iškart išsigąsta ir bėga nuo jo, verkia. Kaip geriau elgtis toliau? Sodint vis, bet nieko nesakyt jei padarys? Ar daryti pertrauka visai ir nebesodint?
Pinakolada parašė:
Puoduko reikalai.
Jei būdavo kokios ašaros, nenorėjimai ant puoduko, darau pertrauką. Šiuo metu jai įdomu su tualetiniu popieriu nusivalyti , tai kol sėdi paduodu ir padariusi ale nusivalo
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai