Inga_Inga parašė:
Ziuriu diskutuojat apie vaikuciu kalbejima. Tai galbut tai musu su teciu isitikinimas. Na bet musu sneka
Jei trumpai laikysite tai tikrai nieko blogo nenutiks
Inga_Inga parašė:
Ziuriu diskutuojat apie vaikuciu kalbejima. Tai galbut tai musu su teciu isitikinimas. Na bet musu sneka
Jei trumpai laikysite tai tikrai nieko blogo nenutiks
Rigi parašė:
Jei trumpai laikysite tai tikrai nieko blogo nenutiks![]()
Ilgai neimanoma jam ten isbut. Vos idrdam biksi pavazineja ir lipa lauk pats. Spek tik gaudyt. Tad dziaugiuosi bennt spet galima i wc ar i dusa nueit
Sveikos.Noriu pasiteirauti tu ,kuriu mazyliai geria Frisolac gold comfort nr 2. Ar buvo kam kad misinukas tiko,o po keletos menesiu nebetinka? Mano mergytes zandai vis raudoni ir raudoni,su spuogeliais.Dabar neduodu jokio naujo maisto,bet nepraeina. Duociau tiesiog frisolac gold,bet jo gal nera 2nr nes niekur nerandu.
Dovyda parašė:
Sveikos.Noriu pasiteirauti tu ,kuriu mazyliai geria Frisolac gold comfort nr 2. Ar buvo kam kad misinukas tiko,o po keletos menesiu nebetinka? Mano mergytes zandai …
Labas, mano mergytė valgo Frisolac Gold 2 numerį paprastą, prieš tai nuo gimimo duodavome frisolac gold ha. Perku Maximoje, randu ir Rimi.
Thesunisshining parašė:
Labas, mano mergytė valgo Frisolac Gold 2 numerį paprastą, prieš tai nuo gimimo duodavome frisolac gold ha. Perku Maximoje, randu ir Rimi.
Dekui
Luara27 parašė:
Atėjo karštos dienos kaip rengiat? Man jau kosmosas darosi.. Kokia striukyte pirkt? Nes dabar su plonu softshel kombiu būna lauke. Nesukaista, bet kartais galvoju g…
Mes su kombiu
kas gali būt geriau kai niekas nekyla ir šonai apsaugoti nuo vejuko 👌🏻
V.r. parašė:
Mes su kombiukas gali būt geriau kai niekas nekyla ir šonai apsaugoti nuo vejuko 👌🏻
Kad su kombiu saugiau del perputimu tai faktas, bet galvoju ir apie striukę kai labiau atšils. Nes manau kombiuose greitu metu pradės šust vaikas. Tik nežinau kokia striukę imt, visai ploną ar softshel medžiagos...
Spalinukas parašė:
Labas visoms. Kieno vaikučiai sirgo kovidu, ar buvo kurį laiką, kad pvz apetito mažiau būtų kietam maistui, bet padidėtų mp pm poreikis? Ar kad vaikas biski daugiau…
Vaikas nevalgo ir mūsų kaip negaluoja, o krūtis, ir mamos pienas tikras stebuklas vaikui. Kovidu kaip sirgau Pikina už tai nei valgyti nei gerti nesinori.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai