Paula Viktoria parašė:
Na taip galimai, tačiau labai sunku "prisibelsti" iki ginekologės šiais laikais, del to pamaniau pirma paklausiu pas moteru patarimo. Tas diskomfortas tai tualete n…
Gal tam reikaliukui bandykit lubrikanta naudot😊 bus geriau
Paula Viktoria parašė:
Na taip galimai, tačiau labai sunku "prisibelsti" iki ginekologės šiais laikais, del to pamaniau pirma paklausiu pas moteru patarimo. Tas diskomfortas tai tualete n…
Gal tam reikaliukui bandykit lubrikanta naudot😊 bus geriau
Austinys parašė:
Oi vargeli, tikrai ne kas 😣
Nu nelabai smagu
toks dviprasmiskas jausmas. Kazkoks "kaltes" jausmas,nes su sunum stiptus ir artimas rysys ir "kaltes" jausmas pries pilvelio gyventoja...
siroma parašė:
Labas..
Na darėm ekskursiją.Buvom "Vaikutyje" ir "Mažylio ratuose" stumdėm vežimukus.
Kaip sekėsi? Ar yra kas gero "Vaikutyje"? Planuojam ir mes greitu metu apsilankyt 😊
dominykamac parašė:
Kaip sekėsi? Ar yra kas gero "Vaikutyje"? Planuojam ir mes greitu metu apsilankyt 😊
Vaikutis iš vis nuvylė.Pagrinde Tutis..daugiau nebuvo ką žiūrėt..🤷♀️Nebent planuojat Tutį,tada daug labai modelių..
Peleda3 parašė:
Na va priaugau 600 gramu😁😁😁 bet jauciu buciau isejus gerai i tuoleta ir ju nebutu buve🙈🙈🙈 8val isgeriau gliukoze,9 val paeme kraujo,tai dar laukia 10 val dar vienas…
O db 2k kas valanda krauja ima? Su panom pamenu tai tik pries geriant, ir isgerus kai 2h praeidavo....
Austinys parašė:
Sveikos, tos kurios jau turi mažus vaikus (dar kilnotinus 😁), kaip tie kilnojimai sekasi? Man vis pilve patempia, suskausta, sumaudžia bekeliant (maniškė 12kg sveri…
As savuju nekilnoju, bet ir pries nestuma jau maziau kilnojau, nes turiu kairiojo peties uzdegima, o desiniam ankstuma (kazkoks tarpas mazeja), tai man juos daznai ir skauda, tai uztenka kiek darbe prisitampau, ir taip is gyditoju gavau rekomendacijas keisti darba, nes lb sunkus fizinis darbas, tai peciams dar blogiau....
Ieva.Z parašė:
Na sunkiai sekas. Pas mane pilvelis jau nemazas,zemiai,tempia daznai. Turiu sunu beveik 4 metu,17kg sverianti. Tai tenka panesiot. I/is masinos auto kedes ikelt/isk…
Mano pacios ilipa, islipa is masinos, iseda i kedutes...
laurasadz parašė:
O db 2k kas valanda krauja ima? Su panom pamenu tai tik pries geriant, ir isgerus kai 2h praeidavo....
Jo paeme pries geriant gliukoze po to eme du kartus kas valanda😊
Vaikutyje daug lovyčių galima išsirinkti
Mažylio ratuose lovytės brangesnės, bet geresnės kokybės
Visokias smulkmenas pigiau pirkti pepco, turguje
Šiaip smulkmenų labai daug pepco nebrangiai
Rūbai nauji mūsų mažyliuose
Vežimėlį jau nusižiūrėjom, jaučiu imsim
Tutis beje labai faini, minkšti, aukšti vežimai
Peleda3 parašė:
Jo paeme pries geriant gliukoze po to eme du kartus kas valanda😊
Gal td pasikeite
12 testuotojų vertinimai