ponia.gandriene parašė:
Na paskutinėm dienok drąsiai galima gert visas uždraustas arbatas, valgyt ananasus, valytis langus, lipt laiptais ir t.t. Bet kiek teko iš draugių girdėt, kuriom sk…
As ir iki siol viska dariau 🤔😁😁
ponia.gandriene parašė:
Na paskutinėm dienok drąsiai galima gert visas uždraustas arbatas, valgyt ananasus, valytis langus, lipt laiptais ir t.t. Bet kiek teko iš draugių girdėt, kuriom sk…
As ir iki siol viska dariau 🤔😁😁
Dolen parašė:
O jūsų lyginimo lenta nereguliuojamas aukščiu? Pas mane yra tokia kur galiu reguliuoti aukštį tai lyginti galiu ir sėdėdama, tik kad pilvas truputi trugdo 😄…
Reguliuojasi,bet ne ant tiek😊 Ir šiaip,prasta iš manęs lygintoja. Jei galiu gyvenime nelygint,tai ir nelyginu😄 Arba garinį renkuosi. O čia vienu kartu tiek išlygint iššūkis nemenkas.🙈
DoRaa parašė:
Elevit as geriu nuo nestumo pradzios non stop. Buvo 105. Israse gerti gelezi, pakilo 111, po to geriant dar gelelezi vel nukrito 109.
O jums taip visada ar tik laukiantis su vitaminu įsisavinimui?
Rodo parašė:
Reguliuojasi,bet ne ant tiek😊 Ir šiaip,prasta iš manęs lygintoja. Jei galiu gyvenime nelygint,tai ir nelyginu😄 Arba garinį renkuosi. O čia vienu kartu tiek išlygint…
Puikiai suprantu. Jau ta dariau 🙂
DoRaa parašė:
Elevit as geriu nuo nestumo pradzios non stop. Buvo 105. Israse gerti gelezi, pakilo 111, po to geriant dar gelelezi vel nukrito 109.
Oho kiek vitaminų 😱
Aš dbr tik d geriu... Jums tiek daktarai prirašė?
Dolen parašė:
O jums taip visada ar tik laukiantis su vitaminu įsisavinimui?
Siaip zema kali visad turiu, tai pastoviai vartoju ji jau kokius 5 metus. O kiti vitaminai tik laukiantis krenta.
Vasaros mergaitė parašė:
Oho kiek vitaminų 😱
Aš dbr tik d geriu... Jums tiek daktarai prirašė?
Jop. Nes kitaip butu nekas man. Man per nestumus viska paneles issiurbia is manes. Nu svarbu auga pupa gerai, o as jau pakentesiu, kaip gydytoja sake🙈😁
Valdonee parašė:
Aš dar net rūbelių visų neturiu, nes man tie dydžiai kosmosas. Taip skiriasi, o skaičius tas pats.. tai turiu vežimą, autokėdutę, pleduką ploną, sau hig. priemones …
Tai nėra ko sukti galvos, kad tie dydžiai skiriasi. Na bus didesni kazkurie labiau, atlensit rankovytes, greitai juos priauga paskui👌
babi parašė:
Aš dar nepradėjau krauti, mano gegužės 21d terminas, bet jau galvoju kad reikės pradėti krauti 😃
Svarbiausia, kad mintim tai ,,darom"😂 ruošiames psichologiškai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai