2022.03.18 10:11 (prieš 4 m.)
danaula parašė:
Nu ir aktyvios mamos forume 🤰
Dėl visų tų patarinejimu ir savo nuomonės kisimo ir negerbimo tavosios ypač nėštum…
Mane tai jau aplinkiniai zino kad nelyst i akis su savo replikom nes kasiu atgal kaip vilkas
mano vaikas ir neaiskinkit, auginkit savo kaip norit, jei reiks patarimo pati paklausiu.
sioje vietoje labai griezta bet tai labai padeda nes gyvenime ne tik su maziukais visi bando kist savo nuomone bet ir vyresniem. mes kaime gyvenam, vaikai nuo 3m lanko anglu bureli tai patikekit
atimu vaikyste, zaloju as juos ir t.t... db tvarkom dokumentus pervedu sunu i ugdyma seimoje nes nebegali jis mokyklos lankyt del psichologiniu problemu rimtu, tai ir cia ziauriai kliunam visiem. bet kazkaip nustojau kreipt demesi, atsiribojau nuo pasakojimu visiem ir tapo lengviau gyvent
Karti parašė:
Oi tikrai nemanau kad užkliuvo, turbūt tiesiog buvo pastebėjimas, kad vat kažkam greičiau nei kitam. Bus čia manau ir daugiau balandinukų o ir birželinukas gali pas…
manau, jei nebus planinio cp as busiu birzelinuke, nes pirma vaika skatino pernesiota 5 dienas... labai noreciau kad anksciau pats lystu, baisu man tas pernesiojimas, kai kasdien kaip ant adatu lauki ar tikrai viskas ok, ar vandenys nepazaliavo, ar nekrenta tonusai. nu man kosmaras dar pirmakartei tada buvo. tai kai antras planinis cp buvo tai buvo laime. jokio rupescio ir baimes, pasiruosei, nuvaziavai, gavai vaika
o del atsigavimo tai mane net po naturalaus buvo sunkiau atsigaut, ilgai (mazdaug menesi) negalejau sedet ir vaiksciot normaliai nes daug plysau ir kirpo. o po cp per savaite jau viska dariau viskas sklandziai gijo savaime.
TriceMice parašė:
O yra kas dar lagaminu nekrauna??😂 man terminas geguzes gale, skaitau jusu susirasinejima, tokia bloga jaučiuos, viska turiu, bet viskas dar tašese, sumesta ir nesk…
as dar tik vezima turiu ir rubu kalna istrauktu is garazo nuo savo maziuku. dar nieko netvarkius neskalbus
pirmadieni oficialiai jau i dekreta tada pradesiu kazka galvot