Kolduniukas parašė:
Niekam negrįžo rytinis pykinimas? Mane vėl aplankė😁
O dievai...ne... o tai iki vėmimo?
Georginna parašė:
As nesu dar mama, bet tas zindymo kultas kaip tik maximaliai atbaido maitinti, o ne paskatina. Visur tik info kaip maitinti, nors ir skauda, nors ir pavargus esi, n…
Čia jau kaip pasirinksite taip
aš kai prisimenu kai maitinau, tuo metu žiūrėdavau filmą, googlindavau, skrolindavau Facebook
žodžiu man buvo relax, vyras valgyt atnešdavo padaręs:))) naktį nereikėjo keltis eit mišinio darytis, įdavei ir toliau miegi. Vyras tokiu gyvenimu buvo labai patenkintas, nes aš ir jis išsimiegoję
Liepa1234 parašė:
Pritariu. Manau pavers mane per tas kelias dienas ligoninej i raupsuotaja, bet ai, mano vaikas, mano gyvenimas. Man tik nesuvokiama, kad siais laikais tokie dalykai…
Aš kai buvau ligoninėje nei kišo kas mišinį, nei kas kišo žindyti
dabar pagalvojus greičiausiai mane buvo pamiršusios
bet jokio spaudimo nei iš vienos ar kitos pusės negavau
danaula parašė:
Nu ir aktyvios mamos forume 🤰
Dėl visų tų patarinejimu ir savo nuomonės kisimo ir negerbimo tavosios ypač nėštum…
Aš pamenu kai ligoninėje dar pagimdžius skambino uošvienė, sako nežinau kaip darysi, bet patariu po maitinimo ,,nusimelžti" iki galo, nes vat aš buvau prisidirbus su mastitais ir teko operuoti ir pan. Tai sakau Jums nuo tokio ,,melžimo" ir degė krūtys, kai non stop varyt. Reziume: neklausiau jokių senų patarimų tų mamų, kurios maitino senai ar lb trumpai ko pasekoje išmaitinau 1.9metus be jokių mastyti, krūties uždegimų ir pan:))) sakau nebe tie laikai
nesakau, kiti seni geri patarimai tikrai padėjo, nu bet reikia kaip ir minėjau atsirinkti ir racionaliai logiškai įvertinti