florsita parašė:
Mamytės, kaip dabar sušilus orams rengiat mažylius?
Aš irgi galvoju kaip čia rengti🤔 Bandysiu šiandien dėti bodį, šliaužtinuką ir prikloti su pleduku vežimėlyje😀 Tikiuosi nesušals🤔😀
florsita parašė:
Mamytės, kaip dabar sušilus orams rengiat mažylius?
Aš irgi galvoju kaip čia rengti🤔 Bandysiu šiandien dėti bodį, šliaužtinuką ir prikloti su pleduku vežimėlyje😀 Tikiuosi nesušals🤔😀
Emmaa40 parašė:
Aš taip šiandien ir ėjau, kadangi lopšys dar užsidengia tai tikrai nesušals
Egle N. parašė:
Mamytes, kaip tik norejau pasisakyti apie pilvuko bedas.. su pilvuku turim bedu jau nuo pirmu dienu. Paskutiniu metu visai prastai buvo, ypac vakare klykdavo iki ke…
Jeigu vaikas tuštinasi normaliai, be gleivių ir kraujo siulu, tai nereik perdetos dietos... yra produktai į kuriuos gali pareaguoti pilvas, bet ir tai nerekomenduoja 100% atsisakyt. O kad pilvus pučia, tai normalu 🤷♀️
Egle N. parašė:
Mamytes, kaip tik norejau pasisakyti apie pilvuko bedas.. su pilvuku turim bedu jau nuo pirmu dienu. Paskutiniu metu visai prastai buvo, ypac vakare klykdavo iki ke…
O ka daryti tiems kas mišini valgo🙈
mazena91 parašė:
O ka daryti tiems kas mišini valgo🙈
Buna misinuku kur specialiai skirti su diegliukais. Kitiems padeda
Vienaragis parašė:
Jeigu vaikas tuštinasi normaliai, be gleivių ir kraujo siulu, tai nereik perdetos dietos... yra produktai į kuriuos gali pareaguoti pilvas, bet ir tai nerekomenduoj…
Normalu tai normalu, bet man verkt norisi, kai vaikas kiekviena karta pavalges MP dar pusvalandi raitosi, stena, pyksta 🙈 nesinori taip kankint jo 🙈
Eimilė parašė:
Ar yra čia tokių, kurių leliukai valgo tik mišinį? Kaip jūs kažkur išeinat? Kaip tą vandens trmperatūrą tinkamą visada turit pasiruošusios?
Turiu termosą su karštu vandeniu ir vandens buteliuką. Kai reikia sumaišau vandenukus, pažiūriu, kad normali temperatūra būtų ir tada dedu mišinį ir duodu vaikui
Ankar parašė:
Turiu termosą su karštu vandeniu ir vandens buteliuką. Kai reikia sumaišau vandenukus, pažiūriu, kad normali temperatūra būtų ir tada dedu mišinį ir duodu vaikui :)…
Eimilė parašė:
Ar yra čia tokių, kurių leliukai valgo tik mišinį? Kaip jūs kažkur išeinat? Kaip tą vandens trmperatūrą tinkamą visada turit pasiruošusios?
Man irgi įdomu... Turbūt maitinant mišiniu visai neapsimoka turėti kelioninio šidytuvo ar termorankinės🤔🤔 Turbūt geriausias variantas termosas su karštu vandeniu ir dar turėti šalto virinto vandens ir tada jau galima bet kada ir bet kur suplakti mišinuką😀
Gal yra turinciu problemu su uzsikimsusia giliai nosimi? maniskiai slogos nera, bet naktimis jos nosies kanalai giliai gerkleje uzsikemsa ir jai sunku valgyti ir ziaugcioja net kartais. Kvepuiti neea labai lengva. Juros vandeniu plauti galima nuo 6 menesiu tik. Kaip isvalyti nosyte? siurbliukai jokie neveikia nes is giliai taip neissiurbia, nosyje pacioje nieko nera.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai