2024.08.29 23:50 (prieš 1 m.)
Dėl vaiko miegojimo, tai mes kažkaip su vyru dar vaikui negimus sutarėm, kad jokio miegojimo kartu tryse. Ypač pačioj pradžioj, kai dar nebuvo jokios patirties, o ir vaikas toooks mažiukas. 🤗 Nesvarbu kiek kartų keldavosi - vyras atsikelia, jei reikia pakeičia pampersą, atneša man, aš pamaitinu ir atgal į lovytę paguldau. Sutinku, tai vargina. Ir dabar rytais kai vyras išeina į darbą pasilieku lovoj pas save, nebenešu į lovytę, nes ryte kažkaip jautriau miega ir dažniausiai neina pernešti neišbudinus. Ir patogu - vaikas pradeda niurneti, paduodi papa ir toliau miegam abi. Bet tai del to, kad miegam dviese. Kelias naktis miegojom tryse - kai dantys dygo, nes kėlėsi kas 1-1.5 val, tai buvo paprasčiau niekur nenešti, tai man tos naktys buvo kažkoks košmaras, ir ne todėl kad dažnai keltis teko, o todėl, kad visa persisukus, persikreipus, ir viena akim mieganti, kita stebiu vyrą, kad versdamasis iš alkūnės vaikui nestukteltų. . žodžiu, visiška nesąmonė. Bent jau mums, tiksliau man, miegojimas tryse nepasiteisino. Nors tiek vaikas, tiek vyras miega puikiai, jiems viskas ok 😂😂😂😂
Tai čia kiekvienai šeimai manau atskiras variantas tinka - žinau šeimų, kur vyrai išeina atskirai miegoti. Bet manau, kad tai labai kenkia tarpusavio santykiams. Nes per visos dienos darbus ir vaiko priežiūrą, labai dažnai lova tik ir lieka ta vieta, kur galim skirti viens kitam asmeninio dėmesio, švelnumo 🤗