Stebuklas - kuris atkeliauja 🤰 Sėkmingo sklandaus nėstumo visoms būsimoms mamytėms jau šių metų Lapkritį 🍂💗💗💗
2023 m. Lapkričio širdelės 💕🐝 (Archyvas iki 2023.07.19)
Stebuklas - kuris atkeliauja 🤰 Sėkmingo sklandaus nėstumo visoms būsimoms mamytėms jau šių metų Lapkritį 🍂💗💗💗
2023 m. Lapkričio širdelės 💕🐝 (Archyvas iki 2023.07.19)
Oksana D. parašė:
Mano mažiukei prasidėjo etapas,kai aplinka įdomesnė už maistą😁😁😁 valgo iš pradžių normaliai. Bet vos pasistikprina,paleidžia krūtį ir žiūri į mane išsišiepus😁 pasiš…
Kai mano taip pradeda daryt, aš suprantu, kad jau pavalgė, nes jei vis leidžiu zyzliot, tai paskui išpila ant manęs 🫣
Ciri36 parašė:
Turbūt turiu omeny kai jau link metų eina. 😁 Aš supratau, kad man irgi geriausia kartu miegoti. Nors kai prisiskaitau istorijų, tai atrodo, kad sau meškos paslaugą …
Tikrai ne, man tik gera patirtis!
Rijg parašė:
Mes tokį turėjom, bet jis labiau įdomus naujagimiui, nes spalvos juoda balta ir žaisliukai labiau pasteliniai. Tai dabar fisher price jungle gym turim, labai patink…
Jūsų vyresnių vaikų amžius, pastebėjau, visai kaip ir manųjų 🤗
Oksana D. parašė:
Aš jaučiu jau pamažu pradeda dantys kaltis - nematau pabaltavimų, nu gal ten kažkur čiutčiut,bet nesu tikra. Užtat kiša kumščius belekaip gerklėn, mano piršto sąnar…
Kai norės, tai ir įsidės, nepaisykit, visi jie kišas kumščius burnon, kartais net žiaugčioja pati 😁
Neštukė. parašė:
Sveikos, kūdikis 3 mėn ir ypač naktikis pradėjo čiulpti nykštį, gal kažkuriai taip buvo? Ar sunsrimti ar viskas praeis savaime?
🙂 maniškė visą kumštį susigrūda burnon (ir dieną, ir naktį). Natūralus etapas
ieva6891 parašė:
🙂 maniškė visą kumštį susigrūda burnon (ir dieną, ir naktį). Natūralus etapas
Mano irgi dešinį kumštį kiša lb. Net du pirštai paraudę.🫣😔 Kaip taip spėja, vis patraukiu, kad labai jau nenučiulptų. 😁😁😁
Neštukė. parašė:
Sveikos, kūdikis 3 mėn ir ypač naktikis pradėjo čiulpti nykštį, gal kažkuriai taip buvo? Ar sunsrimti ar viskas praeis savaime?
Dieną taip, bet naktimis tai ne. O valgyt naktį duodat?