Oksana D. parašė:
Blemba, mažiukė kakino ant puoduko ir verkė visąlaik. Leidau pabaigti, nes matės,kad yra dar ten reikalų. Nu ir ką, baigė, tada jau nebeverkė,bet žiūriu, kad išmato…
Neparaudę niekas, nesimato įplyšimo?
Oksana D. parašė:
Blemba, mažiukė kakino ant puoduko ir verkė visąlaik. Leidau pabaigti, nes matės,kad yra dar ten reikalų. Nu ir ką, baigė, tada jau nebeverkė,bet žiūriu, kad išmato…
Wider parašė:
Na nea, viskas kaip ir visada. Užsiregibau konsultacijai telefonu ryt ryte - pasitikslinsiu su gydytoja, ar čia all good ur nereik nieko daryt.
O dėl covid užjaučiu, tikiuos greit pasveiksit.
Siaučia čia belekaip jis visur. Aš savaitgalį buvau FailMoms Stand-up renginy, kur dar 400 mamų dalyvavo. Taip faina buvo - prisijuokiau tiek,kiek jau seniai nebuvo 😁 o dabar žiūriu jau atsiranda pasirodančių,kad covid susirgo🙈 tikiuos man nekliuvo - mažiausiai ko dabar reiktų, tai ligų papildomų
Oksana D. parašė:
Na nea, viskas kaip ir visada. Užsiregibau konsultacijai telefonu ryt ryte - pasitikslinsiu su gydytoja, ar čia all good ur nereik nieko daryt.
Ačiū🌷 prieš tai persirgau visai nesunkiai, tai tikiuos, ir šįkart taip bus. O jūs galit padaryti mažylei slapto kraujavimo testą (ifobt). Šiaip daro jį suaugę, bet kodel gi nesusekti tokio dalyko ir vaikui. Neinvazyvus, darosi is išmatų, galima atlikti namie. Aišku, jei tą kraujuką vėl matysit, tai nėra prasmės.
Prašau padėti. Mažyliui išdygus ir viršutiniams šiąnakt labai sukandžiojo spenelį. Skausmas baisus. Migdosi jis su krūtine, žinda daug, maisto valgo labai minimaliai. Už poros dienų laukia kelionė keltu namo, labai nenoriu jo ten klykinti ir bandyt kitus migdymo metodus. Taip pat net nepasiėmiau jokių tepaliukų. O bet tačiau, tos kurios maitina PM, pasakykit prašau kokie yra ožkos pieno pagrindo mišiniai, kokį nr jau reiktų duoti ir kokį kiekį? Ačiū labai🙏
gretmanas parašė:
Prašau padėti. Mažyliui išdygus ir viršutiniams šiąnakt labai sukandžiojo spenelį. Skausmas baisus. Migdosi jis su krūtine, žinda daug, maisto valgo labai minimalia…
Ožkų pieno galite bandyti Kabrita arba Holle
o numeris antras šiuo metu būtų. Kiekis bus parašytas ant pakuotės. Stiprybės ir sėkmingos kelionės !
gretmanas parašė:
Prašau padėti. Mažyliui išdygus ir viršutiniams šiąnakt labai sukandžiojo spenelį. Skausmas baisus. Migdosi jis su krūtine, žinda daug, maisto valgo labai minimalia…
Hipp taip pat skaniai pliumpino (ožkų).
Oksana D. parašė:
Nu va, skambino gydytoja, kur kraują tyrėmės, tai nustatytas geležies trūkumas. Jis gali įtakot tų kitų rodiklių nukritimą,tai išrašė geležį trims mėnesiams ir po t…
Aš mėnesį girdžiau. Tai su šaukšteliu pavykdavo lengvai. Lyg kokį maistą valgytų ir tiek. Nors man ji šlykšti baisiai. Pamenu pirmasis sūnus žiaugčiodavo nuo tos geležies.
Oooo parašė:
Aš mėnesį girdžiau. Tai su šaukšteliu pavykdavo lengvai. Lyg kokį maistą valgytų ir tiek. Nors man ji šlykšti baisiai. Pamenu pirmasis sūnus žiaugčiodavo nuo tos ge…
Vakar pirmąkart davėm, tai valgė kaip didelė😁 ir prašė dar 😁😁😁 ten sirupinė ta geležis - pati paragavau, tai saldybių saldybė🙈
Wider parašė:
Stebėtinai gerai sekasi rengti, ne kiek neprieštarauja dėl kepurės. Dėl batukų tik bėda, kad nukritineja. O šiaip ramiai sau sėdi vežime apmuturiuotas.. Bus smagiau…
As storas vilnos kojines dedu, tada i Flokati batukus, tai taip jau nesmunka beveik
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai