Ka daryti, kad maziukas nebijotu nosies atsiurbiklio, purskalo ir proceso? 🤔🤔🤔
Zino ka darysi puola i panika.
Bandymai nukreipt demesi nepadeda.
O po to kol nurimsta glebyj.. ir bijo jei padedi kur, issigasta
Ktea parašė:
Pas mus irgi būna egzorcizmo seansas
vyrui kažkaip lengviai sekasi tai daryt,man sunkiau. Na traukiu kažkaip, stengiuos greičiau
Kosmonautas parašė:
Pas mus irgi būna egzorcizmo seansasvyrui kažkaip lengviai sekasi tai daryt,man sunkiau. Na traukiu kažkaip, stengiuos greičiau
![]()
Aš irgi po prakaitu kol išdiurbiu ir kuo toliau, tuo didesnis egzorcizmas, nes jau supranta kas bus. Malasi, rėkia, nesiduoda🥲
Afrika parašė:
Mes turim Braun elektrinį aspiratorių, nuostabus dalykas. Iki 2mėn netilpdavo į nosytę nei vienas antgalis, tai irgi galvojau, kad š. Bet dabar tai vienas iš didžia…
Aš irgi Braun nusipirkau. Na gaal aš jame kažko nesuprantu.🤷 Jeigu galite įmeskite foto koks jūsų. 🤔🌼🌼🌼
Ktea parašė:
Net nenutuokiu... Maniškis tai suka galvytę, kuomet traukiu, bet neverkia. Kažkaip kaip tik nuotaika pagerėja po traukimo ir pradeda šnekėti ,,a giii" 😁... Matyt nepatinka šis procesas jūsų leliukui lb...😔 Aš visada delnu akis uždengiu švelniai, kad netyčia judinant galvą į akytę nepataikyčiau ar su purškikliu ar siurbtuku.
Oooo parašė:
Net nenutuokiu... Maniškis tai suka galvytę, kuomet traukiu, bet neverkia. Kažkaip kaip tik nuotaika pagerėja po traukimo ir pradeda šnekėti ,,a giii" 😁... Matyt ne…
Man vaistinėj sakė iki pusės metų vaikams nepurkšt, o lašint į nosį tik galima. Absoliučiai nepamenu, kodėl🙈 bet jei gydytoja leidžia,tai matyt žino. Mes slogos netyrim, bet sausų snargliukų vis yra. Tai aš ryte/vakare ant susukto vatos gabaliuko (tokio dydžio,kaip šnervės landa) užlašinu keletą lašų quix ir sukamu judesiu išvalau. Tai spėja vaikas sureaguot, kol pasuku, bet greit viskas pasibaigia. Tai gal vaikas būtent purškimo išsigąsta ir geriau tada palašint? Aišku,nežinau to vaisto ir ar yra įmanoma lašint. Jei ne,nekreipkit dėmesio :)))
Oooo parašė:
Aš irgi Braun nusipirkau. Na gaal aš jame kažko nesuprantu.🤷 Jeigu galite įmeskite foto koks jūsų. 🤔🌼🌼🌼
Ar užkišate priešingą šnervę kai traukiate snargliukus? Aš sekundei vos užspaudžiu su pirštu ir tuo pat metu iš kitos šnervės traukiu. Užtenka kokių 2-3 traukimų tokių trumpų ir išsivalo. Turėjo vaikutis ir labai didelę slogą, tai atrodo kilometrinio ilgio snargliukus ištraukdavo. Praėjo po 4 dienų be jokių kitų vaistų. Nors gyd liepė lašinti vibrocil, bet aš to nedariau. Vis gi nuo metų tik rašo, kad jį naudoti galima. Aišku prieš valant nosytę jūros vandens įpurškiu.
Oksana D. parašė:
Man vaistinėj sakė iki pusės metų vaikams nepurkšt, o lašint į nosį tik galima. Absoliučiai nepamenu, kodėl🙈 bet jei gydytoja leidžia,tai matyt žino. Mes slogos net…
Dėl purškimo tai nežinojau, gal ir negalima. Niekada niekas nesakė. Mes turime tiek purškiamą jūros vandenį, tiek lašinamą. Naudoju tiek tą, tiek kitą, kuomet pravalyti nosytę reik. 🤔
Oksana D. parašė:
Man vaistinėj sakė iki pusės metų vaikams nepurkšt, o lašint į nosį tik galima. Absoliučiai nepamenu, kodėl🙈 bet jei gydytoja leidžia,tai matyt žino. Mes slogos net…
Tiesa issigasta purskimo, bet ir traukimo isgasta. As siandien viena pati traukiau dvigubai ilgiau ir leciau dariau, tai visa vakare uzeina manes bijo kai atsimena 😁. Nors viska svelniau dariau. Tai kita jau su vata vandeniu.
Esme jog uzsikisus nosiarykle ir reikia rimtu priemoniu.
Va dabar atrodo jau geriau, jei naktis uzsikis trauksim.
Pagereja paskui, kai apsiramina sneka ai, ei ir juokiasi, sypsosi..
Afrika parašė:
Ar užkišate priešingą šnervę kai traukiate snargliukus? Aš sekundei vos užspaudžiu su pirštu ir tuo pat metu iš kitos šnervės traukiu. Užtenka kokių 2-3 traukimų to…
Tokį pat turiu.🤨🙂 Nes atsiliepimus paskaičiau, jo nemažai gerų buvo. Ne, kitos šnervės neužkimšau bandant. Gal ryt vertėtų pabandyti vėl. Nes pamėginau, nesigavo ir padėjau į spintelę. 🤷 Keista, kad nuo metų, nes su tuo, kur burna kaip tik stipriau viskas ten traukiasi. Aš ir galvoju, na negali būti, kad nieko ten nesitraukia, vistik aparatas tam sukurtas... Bandysiu.👌
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai