2024.02.23 12:06 (prieš 2 m.)
Oksana D. parašė:
Man vaistinėj sakė iki pusės metų vaikams nepurkšt, o lašint į nosį tik galima. Absoliučiai nepamenu, kodėl🙈 bet jei gydytoja leidžia,tai matyt žino. Mes slogos net…
Nu blyn, man neišeina taip išvalyti, aš pastoviai tuos sausuolius nustumiu gilyn, tai reim man siurbt...
Kadushke parašė:
Mes irgi ryt (tiksliau būtų sakyti jau šiandien) skiepus turim. Truputį pribijau kaip bus. Gerai kad gydytoja matyt sąmoningai užrašė 5niui - jei ir bus blogai kas,…
Eina sau, kokia aktyvistė. Mano tai 20-20.30 val.pastaruoju metu visad užmiega. Jei ilgiau leisčiau. nemiegot, jau pervargtų.
smile_iuke parašė:
Mes visad 21.15 - 21.30 atsijungiam. 🤗
Bet as jos nemigdau specialiai. Puse 9 visad einam i lova. Paguldau ir beguledama …
Dar galima graudžiai verkti, kad mama neapsikentus ant rankų paimtų 😆
Liute91 parašė:
Mes į lovą einam ~22 val. Ir tuomet užmiegam įvairiai, matyt nuo pavargimo lygio. Kartais per 15 min, kartais per valandą. Apie 23 dažniausiai miegam. Tik dabar pra…
Grynam ore gerai miega, tai taip ir migdyčiau visad. Aš ir dabar namie aprengiu kombiu, atidarau langą ir pučia sau į akį mažulė bent porą val. O kiti du miegai būna visaip, kartais ir valanda, o kartais tik pusvalandukas, bet šitų jau neilginu specialiai, gal jai tiek ir gana. Naktį miega visada taip pat, nepriklausomai kiek pamiegojo dieną. Jeigu jums norisi tuos dienos miegelius pailginti, tai guldykit į vežimą ir vėl laukan gal 🤔