2024.02.23 22:35 (prieš 2 m.)
kkiiss parašė:
Man kažkokios depresyvios nuotaikos... Maniškiui tuoj bus 3 mėn., bet neguguoja, o labai mažai ūbauja, į veidą mažai žiūri, žvilgsnio irgi negaudo... Tai jau visus …
Aš irgi patarsiu kaip nors bandyti susiimti ir nestresuoti dėl to. Nes gali op ir kiekvieną sekundę viską pradėti daryti, ko nedarė. Vistik vaikai ne robotai ir nebus jūsiškis toks pat kaip kieno nors kito. Duokite dar laiko savo leliukui. Va bus vizitas 3-jų mėnesių pasakysite gydytojai apie savo nerimą, ji paaiškins ribas iki kada norma, kad tą ar aną daryti pradėtų. Jeigu bus įtarimų, galbūt gausite siuntimą neurologei, ar kur kitur, kur priklauso. Turiu artimoje aplinkoje pvz, kad raida vėlavo, bet ties kiek vėliau viskas atsistojo į savo vėžias ir sveikas vaikas jau pirmokas, tiesiog pirmas pusmetis buvo kažkodėl toks vėluojantis. Žinoma būna visko, bet bandykite jau nenusistatyti blogiausiam prieš laiką.🌺
Šiaip man irgi liūdesėlis šiandien. Pirmą kartą jau ir nuverkiau posmą, nes maniškis dabar va kosti ir sloguoja...Šiaip jis nei verksiukas, miega naktimis puikiai. O šiandien vakare kiek verkė... Po kosulio verkti vis pradėdavo, matyt gerklę skauda... Keista, bet nei vyrui, nei man nepavyko nuraminti. Nuramino mūsų vyresnėlis, pradėjo jį kalbinti, šokti jam, o mažylis aprimo, pradėjo juoktis, kad ir kosėjo, bet juokėsi iš brolio. Tai tada ir man palengvėjo, nes jau ašarojau. Dabar užmigęs, bet vis sukosti, nosis užgulusi, miegasi prastai dėl kosulio. Neapsakomai gaila vaiko ... Vat ir dabar rašydamai ašaros rieda. Matyt bus ir pirmoji naktis, kuomet neišsimiegosiu, nes ta jo savijauta man baimę varo...