Saule34 parašė:
Kurios jau buvote pas gydytojus?gal kazkam jau ir sirdutes veikla mate?
![]()
Aš šiandien buvau, man matė širdutė, užteko per pilva patikrint 😊 echo +- tik kelios dienos skirias nuo mm
Saule34 parašė:
![]()
Aš šiandien buvau, man matė širdutė, užteko per pilva patikrint 😊 echo +- tik kelios dienos skirias nuo mm
Aidytė parašė:
Kiek Jums laiko?
Saule34 parašė:
Kiek Jums laiko?![]()
6+3
anabanana parašė:
gal turit parekomenduot Klaipėdoj/ Palangoj polikliniką kurioje galėčiau lankytis viso nėštumo metu ir kokią ginekologę? nu niekaip neišsirenku kur prisirašyt . 🥲…
Aš vaikštau pas Liną Varenckienę privačiai, pačios geriausios rekomendacijos 😊
anabanana parašė:
gal turit parekomenduot Klaipėdoj/ Palangoj polikliniką kurioje galėčiau lankytis viso nėštumo metu ir kokią ginekologę? nu niekaip neišsirenku kur prisirašyt . 🥲…
Aš lankaus pas Ernesta Gedvile , per daug metu nieko geresnio neradau , turiu sunku kelia iki šio nėštumo , tai dabar labai rūpinasi , pati parašo paklausti kaip savijauta , jeigu kas priima be eiles
Saule34 parašė:
![]()
Man palei mm 7+5 palei echo 7+2 antradienį buvau echo ir mačiau sirdute taip gera paliko taip nuramino daktarė 🤗🤗🤗🤗 bet aišku vistiek tas nerimas yra gan didelis nes 12sav nesivystanti turėjau tai....
Sveikos, tyliai jungiuos ir aš. Dabar neštumas 5+6, bet lygiai 5 sav. buvau pas ginekologę, tai matė trynio maišelį. Susitarėm susitikt kai bus lygiai 7 sav., nuteikė, kad jau matysim širdelę 😊 esu po persileidimo gruodžio mėn. 6sav. žirniukas nustojo vystytis dėl to ir nuskubėjom taip anksti apžiūrai. Kas liečia progesterono vartojimą, sakė, kad išrašo gert po 2 persileidimų, o jei dabar noriu gert, tai yra tik mano pasirinkimas, nes moksliškai jo turėtų nereikėt gert, kai su neštumu viskas gerai.
P.s. gražaus laukimo visoms 🌼
Vilika parašė:
Sveikos, tyliai jungiuos ir aš. Dabar neštumas 5+6, bet lygiai 5 sav. buvau pas ginekologę, tai matė trynio maišelį. Susitarėm susitikt kai bus lygiai 7 sav., nutei…
Vilika parašė:
Sveikos, tyliai jungiuos ir aš. Dabar neštumas 5+6, bet lygiai 5 sav. buvau pas ginekologę, tai matė trynio maišelį. Susitarėm susitikt kai bus lygiai 7 sav., nutei…
Sveikute prisijungus 🤗🤗🤗 aš antradienį buvau echo antram tai matė jau širdelė palei mm dabar man 7+5 palei echo 7+2sav
Vilika parašė:
Pirmiausiai sveikinimai ❤️ man ir ginekologė, kažkaip taip panašiai paaiškino, kad jei su nėštumu viskas tvarkoje, kad ir žemesni prg rodikliai, viskas turėtü būti gerai. Bet man neramu, kai laviruoju tik, tik ant žemutinės ribos, tai paskyrė gert papildomai, nes prieš metus turėjau persileidimą.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai