UOGA18 parašė:
O merginos jums rugstys nekyla?
As tai valgau daznai po truputi, ir nzn ko noroi kad nebutu slykstu... vakar suval…
Istisai rugstys Ir blogumas.nustembu jeigu jauciuos geriau
UOGA18 parašė:
As tai valgau daznai po truputi, ir nzn ko noroi kad nebutu slykstu... vakar suval…
Istisai rugstys Ir blogumas.nustembu jeigu jauciuos geriau
Sveikos, šiandien buvau pas ginę. Jau prieš tai minėjau, kad hcg per savaitę labai mažai pakilo, o sekmadienį pradėjau kraujuoti, tai tik patvirtino, kad buvo nesivystantis nėštumas ir įvyko persileidimas 😔
Tad su liūdesiu palieku šią grupę ir linkiu visoms gražaus laukimo ❤️
UOGA18 parašė:
Dar nekyla 🤷🏼♀️ su pirmu nestumu jau i gala labai kilo
mellow parašė:
Sveikos, šiandien buvau pas ginę. Jau prieš tai minėjau, kad hcg per savaitę labai mažai pakilo, o sekmadienį pradėjau kraujuoti, tai tik patvirtino, kad buvo nesiv…
Ir jums ramaus issivalymo ir sekmingesnio kito pastojimo..
mellow parašė:
Sveikos, šiandien buvau pas ginę. Jau prieš tai minėjau, kad hcg per savaitę labai mažai pakilo, o sekmadienį pradėjau kraujuoti, tai tik patvirtino, kad buvo nesiv…
Nenuleiskit rankų, išliūdėkit ir toliau planuokit! Kuo didžiausios sekmės, deja, mes nei vieni nuo to nesam apsaugoti 🙏🤍
Saule34 parašė:
Merginos kam bloga ir pykina, lidl yra tokios mini skarbonkes ginger (imbierinio) gerimukobaisiai slykstus. Bet man ir po poros gurksniu nuima bent trumpam neger…
Smagu kad atradot savo vaistas
as net bijau bandyt
Saule34 parašė:
Merginos kam bloga ir pykina, lidl yra tokios mini skarbonkes ginger (imbierinio) gerimukobaisiai slykstus. Bet man ir po poros gurksniu nuima bent trumpam neger…
Esu šiaip gėrus, kad stiprint imunitetą, bet neišmokau gerti nesiraukydama 🙉😁 kažin kaip dabar eitų, reiks pabandyt
mellow parašė:
💔
Sveikos busimos mamytes, atsiprasau, kad rasau i Jūsų forumą, bet gal yra tokių mamyčių kurių neštumas pirmas ir nenutuokia ir neturi dar jokiu drabuzeliu naujagimiui. Parduociau viska nuo kepuraiciu iki kojinaiciu, su iv.kombinzoniukais, marskiniliais, kelnaitem, sliaustinukais, vokeliais ir t. t.tikrai drabuzeliu ne mazai turiu ir kokybes dar geros, mano vaikuciai isaugo. Kaina sutartine iki 100 euru, tai uz viska, o ne atskirai, uz rubeli neskaiciuociau. Jei domintu, rasykite, atrasysiu. Vieta Vilnius.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai