Gretux5115 parašė:
As vis dar 2in1...jau visiskoj nevilty...sake gimdyklos lb busy tai niekas vakar vandenu neprakirpo ir neaisku kada prakirps. Sian jau 41+3..jau taip pavargau noriu…
🙏
Gretux5115 parašė:
As vis dar 2in1...jau visiskoj nevilty...sake gimdyklos lb busy tai niekas vakar vandenu neprakirpo ir neaisku kada prakirps. Sian jau 41+3..jau taip pavargau noriu…
🙏
Amber2024 parašė:
Aš registravau savo klinikoje pas tą pačią pediatrę, pas kurią ir mano vyresnėliai lankosi Pašilaičių šeimos medicinos centre. Rūpestinga, švelni ir šiuolaikiško po…
Spectra Duo S, jei ketinat daug naudoti.
snapiena parašė:
Sveikos! Norejau uzvesti tema apie rupinimasi savo nugara ir pasidalinti savo rytine patirtimi. Nestumo ir gimdymo metu kamuolys man nebuvo didelis draugas - labiau…
Taip as jau darau mankstele 10-15min dubens dugnui, kvepavimui ir nugarai.
KotrynaRenata parašė:
Sveikos, nuo kiek laiko naudojat ar planuojat naudoti Babybjorn gultukus?
Planuoju, gimines atiduoda, sakė jų vaikas nuo 2 mėn pradėjo ten gultis, iki tol nepatiko. Kažkada atsiimsiu ir bus matyt kaip mano mažytė reaguos.
AKat parašė:
Sveikos! Kada pirmą kartą Jusu naujagymiai padarė sysiuką pirmą kartą, maitinu MP, aišku dar priešpieniu, bet nėra nieko, ar sunerimti? siandien mums sueis dar tik …
24val bėgyje jau buvo atlikęs šį reikalą, o antrą parą jau buvau ir "prasileidus" 🤣 kadangi auginu 2 merginas, tai berniukas man "naujovė" 😬🫣
KotrynaRenata parašė:
Sveikos, nuo kiek laiko naudojat ar planuojat naudoti Babybjorn gultukus?
Planuoju, planuoju nuo tada, kai jau laikys galvą savarankiškai, kad nebūtų nesąmonių🙂
aha tuštinasi, sulaukėm ir sysiaus, palengvėjo 😅☺️snapiena parašė:
O tustinosi? Maniske vos ne po paros! Bet kelis kartus kakojo. Po to kitas sysius irgi uztruko
Na va mes jau po antro pasirodymo pas gydytoją. Nuo praeito penktadienio +500g 😊 jau pasiekėm 4.900 kg. Ar ir jums reikia dabar kas savaitę vykti pas gyd. Nes su pirmais dviem leliukais tikrai niekur nevažiavau. Atvykdavo į namus pažiūrėti. O dabar va dar reikės 13d važiuot, po to 23d skiepas 🤦♀️ man taip nepatinka ten važinėti, nes juk bacilų kiek tik nori poliklinikoje 😔
3kinder parašė:
Na va mes jau po antro pasirodymo pas gydytoją. Nuo praeito penktadienio +500g 😊 jau pasiekėm 4.900 kg. Ar ir jums reikia dabar kas savaitę vykti pas gyd. Nes su pi…
Mums nereikia..
vykom 1 karta kai gryzom namo ta pirmaja savaite. O dabar sake reikes atvykti skiepo kai bus 1 men.
Jeigu kas blogai, susiskambinam, o vazineti kas savaite nereikia
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai