Neid parašė:
Sveikos. Gal kažkuri su savo mažiuku jau buvo pas traumatologą konsultacijai dėl klubo sąnarių? Mes šiandien vyksime. Taip neramu. Yra raukšlių asimetrija ir šeimos…
As gyvenu uzsieny, cia visiems daro klubu echo
Neid parašė:
Sveikos. Gal kažkuri su savo mažiuku jau buvo pas traumatologą konsultacijai dėl klubo sąnarių? Mes šiandien vyksime. Taip neramu. Yra raukšlių asimetrija ir šeimos…
KotrynaRenata parašė:
Ar jusu kudikiu ismatos nera vandeningos? Su mp. As jau nebesuprantu ant kiek tai normalu ir kiek jau nebe 😔😔 gydytoja sako kad skystas tustinimasid normalu, bet ci…
Maniskio vandeningos bet nera jokiu kraujo siuleliu.vaikas linksmas valgo gerai. As pieno negeriu su sokoladu taip pat nedraugauju. Ar gali buti kad sultis geriu? Ne po daug bet bent stikline ar dvi per diena isgeriu. 🤔
Neid parašė:
Buvom, irgi atrode ant slauni asitmetrija rauksliu, bet padare echo, viska apziurejo ir viskas gerai, nurimkit
Gretux5115 parašė:
Tos kuriom jau prasidejo mmm. Ar normalus buvo kraujavimas? Man 3diena lyg ir nori prasidet toks pink tepliojimas bet iki normaliu mmm nedaeina tai nesuprantu ar ci…
Man 1 diena buvo tepliojimas, o sekancia diena jau normalus kraujavimas.
Gretux5115 parašė:
Tos kuriom jau prasidejo mmm. Ar normalus buvo kraujavimas? Man 3diena lyg ir nori prasidet toks pink tepliojimas bet iki normaliu mmm nedaeina tai nesuprantu ar ci…
Man kai prasidėjo nebuvo gausiai,bet truko 6d. Baigiau sirgt ir dabar va praėjo dvi savaitės,vėl susirgau🫠 bet jau dabar gausiau gerokai. Kažin per kiek laiko susinormalizuoja tas ciklas..
Sveikos, ar atkreipiat dėmesį, kaip miega jūsų mažyliai? Aš pastebėjau, kad išsižiojęs, ir kvėpuoja pro burną. Bandau apatinį žandikaulį prikelti prie viršutinio, kad liežuvis priliptų prie gomurio ir susidarytų vakumas, kad kvėpuotų pro nosį, bet prasižioja vistiek. Vaiko labai mažas smakriukas, kiek į vidų įtrauktas, tai kol neišaugo, sunkiai užsidaro burnytė 😞 O skaičiau, kad būtinai turi kvėpuot pro nosį, ne pro burną 🧐
Neid parašė:
Buvom 3 dienų, tada 10 dienų ir dabar važiuosim kai bus 3 mėnesiai, bet pas ortopedą, o ne pas traumologą. Kadangi mano visos damos su klubų displazija, tai ir kruopą stebi 🙂
snapiena parašė:
Lietuvoj taip pat, visiems tikrina ortopedas ir dar kiek pamenu pas neurologą siunčia 🙂
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai