nematomaaa parašė:
Duoda. Dar negirdėjau kad reikia turėti savo🤔
Tai va kitame forume skaitau,kad reikia savo turėtu,ir tai dar neaišku ar gausi jį,jei nebus anestezologo dirbančio,niekas kitas nesuleidžia.
nematomaaa parašė:
Duoda. Dar negirdėjau kad reikia turėti savo🤔
Tai va kitame forume skaitau,kad reikia savo turėtu,ir tai dar neaišku ar gausi jį,jei nebus anestezologo dirbančio,niekas kitas nesuleidžia.
Ermelita parašė:
Šiaip gydytojai vengia epidūrą leisti, nes stabdo gimdymo veiklą. Bet kad neturėtų ar reiktų pirkti savo to tikrai nebėra. Teko girdėt apie Klaipėdos ligonines, prieš pora metų, kad reikia turėti savo epidūrą, bet ir ten jau duoda. Tai geriau paklauskit savo gydytojo, ar pasiskambinkit į ligoninę ir paklauskit konkrečiai, forumas irgi ne visagalis
Galima planuoti neplanavus, o kaip bus tai tik realioje situacijoje pasimatys. Vilniuje tikriausia visuose gimdymo namuose yra galimybė nuskausminti pagal gimdyvės savijautą ir nereikia tartis iš anksto ar kažką derinti. Aš pvz. po ypatingai sunkaus ir skausmingo pirmo gimdymo planavau antram anesteziologės paslaugų iškart prašyti, o realybėje gavosi taip, kad gimdymo eiga buvo tokia greita, kad nebespėjo ir nuskausminti.
Ermelita parašė:
Ačiū visoms pasisakiusioms 😊 Taip,forumai nevisagaliai,bet visada įdomios patirtys moterų,kas tai jau patyrė
Na man Šiauliuose, kadangi veikla vyko super lėtai ir kaklelis nesivėrė, sąrėmiai buvo skausmingi tiek, kad jokie vaistai nuo skausmo nepadėjo, prie 2cm kaklelio atsivėrimo statė epidūrą. Tai tiesiog, ant ko pataikysit.
Spalvotuke parašė:
Na man Šiauliuose, kadangi veikla vyko super lėtai ir kaklelis nesivėrė, sąrėmiai buvo skausmingi tiek, kad jokie vaistai nuo skausmo nepadėjo, prie 2cm kaklelio at…
Aš taip pat iš Šiaulių 😊 gimdžiau prieš beveik 3m,viskas vyko sunkiai,ilgai,niekas net nepasiūlė epidiūro,nors alpau beveik iš skausmo
Ermelita parašė:
Aš taip pat iš Šiaulių 😊 gimdžiau prieš beveik 3m,viskas vyko sunkiai,ilgai,niekas net nepasiūlė epidiūro,nors alpau beveik iš skausmo
Man irgi nesiūlė, aš pati prašiau. Akušerė pasitaikė labai supratinga ir suorganizavo beveik iškart
cikinkiracike parašė:
Na merginos šiandien pirmą kartą pajutau judesius.Labai miela 🤍17 savaičių ir 3dienos.Ar kas nors ir jau jaučiate?☺️☺️☺️
Man beveik 19sav ir jau duodasi kaip reikalas 🙈 du sūnūs prieš tai ramesni buvo 😂🙈
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai