Gadi parašė:
Čia matyt labai individualu, nes man nei naktį, nei dienos metu didesnio noro, nei įprastai, kol kas nėra.
Aš jau pradėjau galvoti kad kas negerai 🙂
Gadi parašė:
Čia matyt labai individualu, nes man nei naktį, nei dienos metu didesnio noro, nei įprastai, kol kas nėra.
Aš jau pradėjau galvoti kad kas negerai 🙂
9920916 parašė:
Sakykite ar jus einate dažnai šlapintis į tualetą skaičiau kad nėštumo pradžioje einana dažnai net naktį o man iš viso nelabai ties šituo reikalu net ryte atsikelus…
Reikia keltis ir 1k nakti🫣
Brouček parašė:
Gydytoja sake susilaikyt, tai siuo klausimu nera diskusiju😀
Man irgi taip sake, bet kazkaip manau cia nuo gyd priklauso, nes kai laukiausi su pirma, tai visiskai nieko panasaus man neminejo🙈🙈🙈
Gelyte19 parašė:
Man irgi taip sake, bet kazkaip manau cia nuo gyd priklauso, nes kai laukiausi su pirma, tai visiskai nieko panasaus man neminejo🙈🙈🙈
Man gydytoja sakė kad galima
Sveikos, kaip jaučiatės? kokie simptomai kankina jus? 🙈☺️
mano miegas tapo tragišku🤦♀️ visą naktį atrodo traukia kojas mėšlungis. gal kuriai taip irgi yra? ar vartojate papildus?
truputį keista,kad taip anksti ir tokie pojūčiai🙈
su pirmagime nežinojai,kad laukiuosi iki trijų mėnesių😀 o čia dar tik pirmos savaitės ir jau prasideda,žinoma kiekvienas nėštumas skirtinga
Momaternity parašė:
Sveikos, kaip jaučiatės? kokie simptomai kankina jus? 🙈☺️
mano miegas tapo tragišku🤦♀️ visą naktį atrodo traukia kojas mėšlungis. gal kuria…
Pykinimas, dazni vizitai tualeto, uzkieteje viduriai. . Del pykinimo tai metiniu saldainiu kruva darbe turiu
Ernesta15 parašė:
Na Bandau vel laime gal laikysis sy karta
Geguze turejau teigiama bet apturejau chemini nestuma tai persileidau, mm turejo r…
Tikėkimės viskas bus gerai. Sėkmės
Gelyte19 parašė:
Man pora kartu buvo patepliojimas, tai todel sake susilaikyt 🙂