Lotus parašė:
O kaip rasosi?
Jei jau reikia rašyti, tai "atia", nes lietuvių k. žodžiai adaptuojami pagal tarimą. Geriau pakeisti vartojamu "Iki".
Rašydama, kad nei taip, nei taip, turėjau omeny, kad nevartojamas.
Lotus parašė:
O kaip rasosi?
Jei jau reikia rašyti, tai "atia", nes lietuvių k. žodžiai adaptuojami pagal tarimą. Geriau pakeisti vartojamu "Iki".
Rašydama, kad nei taip, nei taip, turėjau omeny, kad nevartojamas.
ona_mont parašė:
Jei jau reikia rašyti, tai "atia", nes lietuvių k. žodžiai adaptuojami pagal tarimą. Geriau pakeisti vartojamu "Iki".![]()
Vartojamas, bet suaugusiu zmoniu kalboje nevartotinas.
dayaNuray parašė:
Vartojamas, bet suaugusiu zmoniu kalboje nevartotinas.
Oi.
Tikra tiesa.
ona_mont parašė:
Oi.Tikra tiesa.
![]()
Tas pats, kai valgai ir cepsi "niam niam"
dayaNuray parašė:
Tas pats, kai valgai ir cepsi "niam niam"![]()
Visi šitie iš ,,ate, niam niam.." iš vaikų kalbos
Sveikos paneles.. atiprasau uz rasisiena bet tik anglu raides pas mane... taigi man 22 miatai turiu vyra nuostabu vaikuti mergite 2 metuku.. Dirbu , esu gan bendraujanti smalsi . Ar jums ira taip buve ateinat i darba o jus nuo pirmos dienos spokso pora vyru su kureis tenka ir dirpt riatkaiceis.., kadangi esu drovus zmogus ... pradedu iskart raudonoti norisi pabekt kur nors .. iskarto atrodo kad gal viaidas purvinas gal baisi per daug.. Kai kurie giedos neturi virai. Dirbu su savo viru kartu.. tai eina arba akim mirksi man ar dar ka... o bjauriausia kad patys turi merginas.. ka man daryt kaip elgtis? Patarkit labai prasau. Aciu
Margarita. parašė:
Sveikos paneles.. atiprasau uz rasisiena bet tik anglu raides pas mane... taigi man 22 miatai turiu vyra nuostabu vaikuti mergite 2 metuku.. Dirbu , esu gan bendrau…
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai