Eveliuuukas parašė:
Pas mane pirmi 2 pasiute 😂😂😂 o va 3 kolkas ramiausias 🙏
Tai dar laaaaabai mažas 🥰🥰🥰 sveikinimai! 🌺
Palauk dar gal pasirodys charakteris nors linkiu kad butų geras 😂🙏
Eveliuuukas parašė:
Pas mane pirmi 2 pasiute 😂😂😂 o va 3 kolkas ramiausias 🙏
Egluuteee parašė:
Maniškė irgi 4-metė nu laaaabai pasiūtus. Todėl kažkaip bijojau antro vaiko kad irgi tokia pat bus, nu buvo su vyresnele problemu bemieges naktys iki 2metu kol suė…
Kaip tik jusu norejau klausti kaip jums sekasi auginti kai toks amziaus skirtumas tarp vaiku, atrodo pats tas nei per daug nei per mazai.
bet ar nera pavydo priepuoliu is vyresneles? Kaip sutaria su mazaja ar neskriaudzia?
ir jus pati kaip susidorojate su dviem vaikais? Mano sunui bus 5 metai jei (kai) gims antras. Kol kas jis labai pavydus, viskas jam, viskas jo. Ir jei vasara gims antras jis rudeni iseis i mokykla, kazi kaip bus adaptacinis laikotarpis kai pokyciai ir namie ir is darzelio i mokykla 🤔
virgitux parašė:
na stai apatinis testukas siandien ryto. 😊 Panasu kad reikes uzsirasyti pas daktaretik nezinau tvarkos kas ir kaip, pirmaji vaika gimdziau Lt, o dabar esame Air…
Sveikinimai
lengvo jums nesiojimo
rutis82 parašė:
Sveikinimailengvo jums nesiojimo
![]()
Aciu ❤️🥰
Egluuteee parašė:
Nu abu mano pirmieji nuo pirmu valandu strojino mane 🙄 Po dukros is viso negalejau net pagalvot apie vaikus 4m ir pagimdziau 2 tik po 5m 😂😂 Antram nuo pirmu dienu su miegu problemos buvo ir turejom refliuksa tai miegojom 3men atsistoja 🤦♀️ Dabar sis skirias kaip diena ir naktis , auksas ne vaikas🤞♥️ O kaip bus veliau neaisku, bet svarbu pirma savaite leido atsigaut man 😂😂 beje aciu 😘🌸
virgitux parašė:
na stai apatinis testukas siandien ryto. 😊 Panasu kad reikes uzsirasyti pas daktaretik nezinau tvarkos kas ir kaip, pirmaji vaika gimdziau Lt, o dabar esame Air…
Sveikinimai 🌸🌸🌸
Nueikit i savo piklinika reception pasakykite, kad laukiates ir jus nukreips kur reikia ir paskirs appointmenta pas midwife
Eveliuuukas parašė:
Nu abu mano pirmieji nuo pirmu valandu strojino mane 🙄 Po dukros is viso negalejau net pagalvot apie vaikus 4m ir pagimdziau 2 tik po 5m 😂😂 Antram nuo pirmu dienu s…
Aciu 😘 eisiu po savaitgalio 👏
virgitux parašė:
Aciu 😘 eisiu po savaitgalio 👏
Tik nenustebkit, kad niekas neatliks jum echo pirmo vizito metu, nes echo priklauso tik 12 ir 20sav
virgitux parašė:
Kaip tik jusu norejau klausti kaip jums sekasi auginti kai toks amziaus skirtumas tarp vaiku, atrodo pats tas nei per daug nei per mazai.bet ar nera pavydo prie…
Na sekas palyginus kaip galvojau kad bus ganėtinai gerai 😊🙏 maziuke tikrai gera nuo pirmu dienų 🥰 dėl pavydo buvo jo labai daug.. kai gimė maziuke vyresnelei buvo 3.5metu. Tai pirma diena atrodė viskas gerai myli glosto neatstojo nuo jos. Poto pasikeitė jos elgesys, visada skyriau dėmesio lygiai bet elgesys vistiek toks pavydas jautėsi labai 🤷♀️ Dabar jau kai moka maziuke kovoti tai jos daugiausia dėl žaislu kovoja 😊 vyresnele lb nenori dalintis tai kasdien su tuo dirbam 🙏 o man pačiai na... laiko sau aišku mažai 😂 bet kažkaip sukuosi, atrodo kartais nieko nespėju kita diena atrodo pasidariau viską ir dar liko laiko vonioj pagulėti 😂 na yra ką veikti vaikučius auginti bet rutina pasidarai savo ir kažkaip sukiesi 🥰
Eveliuuukas parašė:
Nu abu mano pirmieji nuo pirmu valandu strojino mane 🙄 Po dukros is viso negalejau net pagalvot apie vaikus 4m ir pagimdziau 2 tik po 5m 😂😂 Antram nuo pirmu dienu s…
Džiugu 🥰🙏 mano maziuke irgi nešokdino visai. Leido atsigauti ir fiziškai ir emociškai po gimdymo 😊 o vyresnele sokdino nuo pirmu dienų o atsistoti negalėjau tai buvo labai sunku 😘
Eveliuuukas parašė:
Tik nenustebkit, kad niekas neatliks jum echo pirmo vizito metu, nes echo priklauso tik 12 ir 20sav![]()
Zinau. Mano pirmas nestumas nebuvo sklandus tai laabai daug eko dare, bet cia lt. Tikiuosi cia Airijoj pastebes jei kas ne taip. jei daro tik du
eko per nestuma.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai