Lūšiukė parašė:
Bet jūs jei tvarkysite, tai atsidekit bent 1500sv vien dantukų taisymui! Nes jei pažeisti, vienu metu visus sutvarkytų.
Supratau, na taip reikes
Lūšiukė parašė:
Bet jūs jei tvarkysite, tai atsidekit bent 1500sv vien dantukų taisymui! Nes jei pažeisti, vienu metu visus sutvarkytų.
Supratau, na taip reikes
veruce parašė:
Žinok ir mes turejom bėdų čia su dantistais. Sūnui irtrauke narkozės būdu 2 dantis prieš šventes. Paaiškėjo kad dantistas pas kurį lankemes negerai išvalė dantukus …
Kur draudet vaikus? Niekur nerandu kas apdraustu vaika 🙊
mamytea24 parašė:
Kur draudet vaikus? Niekur nerandu kas apdraustu vaika 🙊
Tai vieno vaiko gal nedraudzia? Bent jau musu draudimas toks, kad mes su vyru apsidraude, o prie musu draudimo vaikai prideti.
Vasarosgaiva parašė:
Tai vieno vaiko gal nedraudzia? Bent jau musu draudimas toks, kad mes su vyru apsidraude, o prie musu draudimo vaikai prideti.
Tai tokio ir ieskau.
mamytea24 parašė:
Tai tokio ir ieskau.
MetLife musu, galiu rekomenduot draudimo agente, jei reikia.
Evuttė parašė:
Sveikos visos, kreipiuosi i tas kurios esat susidure del dantu problemu vaikams, mano mergaitei 5 metai, ir mes vargstam su dantistais UK, buvom pas savo dantiste, …
Mes va vaziuojam kita sav i lietuva su narkoze taistysi dantukus.per viena diena susitarem lietuvos amerikos klinikoj vilniui jie man atrase iskarto i mano email ir man paskmabino ta pacia diena ir uzrase appointmentui.tai va kita 3dieni skrendam 5dieni pas dantista o 6dieni atgal i UK o mokyklai sakysiu kad veme ir neisim i mokykla .va cia UK nervina nes jie netaiso pieniniu dantuku juos tik rauna baisu....sekmes as patarsciau i LT susisiekti ir susitarti lietuvoj viskas imanoma
rutis82 parašė:
Mes va vaziuojam kita sav i lietuva su narkoze taistysi dantukus.per viena diena susitarem lietuvos amerikos klinikoj vilniui jie man atrase iskarto i mano email ir…
Evuttė parašė:
As va i sita klinika skambinsiu
Grybo g. Irgi daro tik as nenorejau ilgai laukti tai su lt amerikos klinika susitariau
rutis82 parašė:
Grybo g. Irgi daro tik as nenorejau ilgai laukti tai su lt amerikos klinika susitariau
Parasiau jiem i gmail tai laukiu kol atrasys, tai pas juos eiles ar kaip?
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai